ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Βιβλιο-Δώρα

31 Οκτώβρη σήμερα...Παγκόσμια μέρα Αποταμίευσης, μέρα του Halloween και τελευταία μέρα του μήνα. Του δέκατου μήνα που φεύγει. Ο Οκτώβρης ήταν ένας μήνας με βροχές αλλά και με κρύα. Ήταν ένας μήνας που τα είχε όλα.

Για μένα ο Οκτώβρης ήταν ένας μήνας ιδανικός από πολλές απόψεις. Αρχικά, μπήκα σε ένα πρόγραμμα. Γυμναστήριο, σχολή, δουλειά, σπίτι και ξανά από την αρχή. Αυτή είναι η μέρα μου και το πρόγραμμα μου, που θα συνεχιστεί μέχρι και αρχές Δεκέμβρη. Απλά ο Νοέμβρης θα έχει πολλές εργασίες για τη σχολή μου. 

Εν συνεχεία, είδα την πολυαναμενόμενη ταινία, ο Χιονάνθρωπος. Κριτική μου για την ταινία μπορείτε να δείτε εδώ. Ενώ σε βιβλιονέα, ο Οκτώβρης είχε πολλά...η συνέντευξη που πήρα από την αγαπημένη μου πλέον, Φραντζέσκα Μάνγγελ και οι νέες κυκλοφορίες βιβλίων, που κάποιες από αυτές κατέφθασαν στα χέρια μου, ως δώρα. Κάποια βιβλία διαβάστηκαν όπως η Τέταρτη Πόρτα και η Χήρα. Σε αυτό το σημείο να ενημερώσω πως έμεινε μία εβδομάδα για τον προτελευταίο διαγωνισμό της χρονιάς, στη σελίδα μου. Συμμετοχές εδώ

Τέλος, σε μουσικά νέα, το νέο άλμπουμ του αγαπημένου μου τραγουδιστή και καλύτερου παιδιού, Γιάννη Πλούταρχου, με τίτλο «Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου», ήταν για μένα ένα πολυαναμενόμενο γεγονός. Ένας ακόμη δίσκος του τραγουδιστή, στη δισκοθήκη μου. 

Και σε αυτό το σημείο φτάνουμε στην φωτογραφία του μήνα....τα ανέλπιστα δώρα, για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Τα δώρα αυτά ήταν ξαφνικά, όπως και η παραλαβή τους, αλλά θα είναι η συντροφιά μου για τους επόμενους μήνες. 

Τραβήχτηκε από Samsung Galaxy J5, με φίλτρο Gold

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.