Έρχονται τα «Έργα οδοποιίας» του Stephen King σε νέα έκδοση


Το 2017 είναι φαίνεται η χρονιά του. Τα βιβλία του, που φτάνουν στην μικρή αλλά και την μεγάλη οθόνη, είτε με επιτυχία είτε όχι. Για τους Έλληνες Αναγνώστες του, ο Stephen King επιστρέφει όχι με νέο βιβλίο αλλά με επανέκδοση ενός βιβλίου του, που θεωρείται πλέον σπάνιο, αφού δεν είναι διαθέσιμο από τον εκδότη, παρά μόνο αν ξέμεινε σε κάποιο βιβλιοπωλείο είτε της Αθήνας, είτε της επαρχίας. 

Οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος, μετά την επανέκδοση του δίτομου «Το Αυτό», χωρίς περικοπές, επανεκδίδει σε νέα έκδοση το βιβλίο «Έργα οδοποιίας». Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου, οπότε υπομονή για λίγες ώρες, όπου θα βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία, σε όλη την Ελλάδα. 

Περίληψη Βιβλίου...«Άκουγα τον εαυτό μου. Αλλά, μέσα τους, οι άνθρωποι μιλούν μια διαφορετική γλώσσα.» Για τον Μπάρτον Ντόους πλησιάζει το τέλος. Η προέκταση του αυτοκινητόδρομου 748 θα ισοπεδώσει την ίδια του την ύπαρξη. Όχι μόνο θα περάσει πάνω από το καθαριστήριο όπου βγάζει το ψωμί του, αλλά θα γκρεμίσει και το σπίτι που ζει. Ξαφνικά, στο μυαλό του Μπαρτ συμβαίνει κάτι για το οποίο δεν θα μπορούσαν –ούτε κατά διάνοια– να είναι προετοιμασμένοι οι άκαρδοι γραφειοκράτες: ένα ολοκληρωτικό βραχυκύκλωμα των εγκεφαλικών συνάψεων που εμποδίζουν έναν συνηθισμένο, φιλήσυχο άνθρωπο να στραφεί στη βία. Έτσι, ενώ οι αμείλικτοι «τροχοί της προόδου» –και ένα συνεργείο κατεδαφίσεων– συνεχίζουν το έργο τους στη γειτονιά του, εκείνος είναι αποφασισμένος να μην παραδώσει τίποτα χωρίς μάχη. Για την ακρίβεια, είναι πανέτοιμος να πυροδοτήσει μια εκρηκτική αντιπαράθεση με τις δυνάμεις του Νόμου που έχουν εκστρατεύσει εναντίον του.

«Ο Στίβεν Κινγκ ξέρει πολύ καλά πώς να υπνωτίζει τον αναγνώστη –όποιο όνομα κι αν χρησιμοποιεί.» –Chicago Sun-Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.