Blogαλλαγές #4: Νέες στήλες κι άλλες εκπλήξεις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Δικές μου Στιγμές ανανεώνονται, με μικρές αλλά σημαντικές και ουσιώδεις αλλαγές. Πέρσι είχα κάνει δύο σημαντικές αλλαγές που αφορούσαν το επίσημο domain name της σελίδας καθώς και την οριστική εμφάνιση της.  Μάλιστα αυτή η αλλαγή άρεσε σε όλους σας. Φέτος οι αλλαγές αυτές δεν αφορούν στο στήσιμο της σελίδας αυτής, αν και κάποια στιγμή είναι στα σχέδια μου να αλλάξω το header. Προς το παρόν ο σχεδιασμός αυτός μένει στη σκέψη μου. Όσοι παρακολουθείτε τη σελίδα μου ίσως και να έχετε δει κάποιες αλλαγές στη σελίδα, τον τελευταίο μήνα. Όσοι πάλι έρχεστε πρώτη φορά στις Δικές μου Στιγμές, τότε να σας παρουσιάσω τις αλλαγές στη σελίδα. 


____________________Η πρώτη αλλαγή-έκπληξη αφορά στις αναρτήσεις της σελίδας. Πλέον θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τις επερχόμενες αναρτήσεις, μέσα από τη σελίδα All Posts. Η σελίδα αυτή υπήρχε, απλά πλέον θα βρίσκονται και οι προγραμματισμένες αναρτήσεις. Δίπλα τους, θα είναι και οι ημερομηνίες προς δημοσίευση. Ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξουν και εμβόλιμες αναρτήσεις πχ στις ταινίες δηλαδή αυτή που θα παρακολουθώ στο κινηματογράφο ή στο θερινό σινεμά, η κριτική θα ανεβαίνει αμέσως μετά ή την επόμενη μέρα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια ταινία στα άμεσα σχέδια μου, αλλά και πάλι μπορεί να προκύψει. 

____________________

Η δεύτερη αλλαγή αφορά στις ίδιες τις αναρτήσεις. Η κάθε στήλη, ή η κάθε ετικέτα έχει το δικό της πλέον εξώφυλλο. Συνολικά 14 εξώφυλλα δημιουργήθηκαν για κάθε στήλη ή/και ετικέτα. Αυτές είναι: για AVON, για AVON ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, για Blogαλλαγές, για ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ και ΤΑΙΝΙΩΝ, είτε στο σινεμά είτε στην τηλεόραση είτε στο διαδίκτυο, για ΒΙΒΛΙΟΝΕΑ και ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, για ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΑΙΝΙΩΝ, για τις ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ, για ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ, για ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ, για ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ, για ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ και τέλος για ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
____________________

Η τρίτη αλλαγή αφορά στην προσθήκη τριών νέων στηλών. Η πρώτη προσθήκη στήλης έγινε εδώ και τέσσερις μήνες. Πρόκειται για τη μόδα των τελευταίων ετών, από την οποία δε θα μπορούσα να λείπω. Σαφώς και επαγγελματικός εξοπλισμός μου λείπει. Το κάνω όμως για εμένα και όχι να μοιάσω Youtubers που τους παρακολουθώ και το κάνουν πολύ καλύτερα από εμένα. Μιλάω φυσικά για τη στήλη UNBOXING, μια στήλη που στους λίγους μήνες που υπάρχει χαίρει θερμής ανταπόκρισης. 

Η δεύτερη στήλη, εδώ και ένα μήνα, έκανε την εμφάνιση της. Πρόκειται για τη στήλη ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ, μέσα από την οποία γνωρίζουμε κάποια μικροπράγματα, τα οποία και φυσικά μοιράζομαι μαζί σας. Η στήλη αυτή γίνεται σε συνεργασία με τα Βιβλιοχαρτοπωλεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, οι οποίοι και έκαναν σχετικές αναρτήσεις στη σελίδα τους. Ψάχνουμε, ανακαλύπτουμε και κρατάμε τα βασικά τα πιο σημαντικά και σας τα παραθέτουμε. Κάθε μήνα γνωρίζουμε όλοι μερικά πράγματα που χρησιμοποιούμε και συναντάμε στην καθημερινότητα μας....από το πιο μικρό μέχρι το πιο απλό πράγμα/αξεσουάρ και ότι άλλο θελήσετε. 

Η τρίτη στήλη κάνει την εμφάνιση της αυτόν τον μήνα, συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου. Πρόκειται για τη στήλη με τίτλο ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ!!! Σε αυτή τη στήλη θα δούμε αλήθειες που είτε έχουν ειπωθεί είτε όχι. Αλήθειες που αφορούν κυρίως τη ζωή, αλήθειες που πονάνε, αλήθειες που συγκινούν. Κάθε μήνα λοιπόν ακούγεται μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. 

____________________

Η τέταρτη και τελευταία αλλαγή, εμφανίζεται στη σελίδα ήδη τον τελευταίο μήνα. Είναι κάτι που ήθελα καιρό να κάνω. Μιλάω για τις διαφημίσεις της google, που κυριαρχούν στη σελίδα. Αν κάνετε κλικ πάνω τους απλά θα μεταφερθείτε στη σελίδα εντελώς δωρεάν και χωρίς κόστος. Οι διαφημίσεις δε σας επηρεάζουν, υπάρχουν στις περισσότερες άλλωστε ιστοσελίδες, φαινόμενο σύνηθες, που επισκέπτεστε. 

____________________

Μετά από 8 χρόνια στη blogόσφαιρα, (ναι blogόσφαιρα, μιας που το site έχει δημιουργηθεί στο blogger) έγινε ένα ακόμη βήμα, που ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Παράλληλα Οι Δικές μου Στιγμές συμπληρώνουν ένα ακόμη χρόνο ζωής. Κάθε χρόνο λοιπόν ανανεωμένος αέρας στη σελίδα....κάθε χρόνο σε επαφή μαζί σας. Συνεχίζουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.