Το Τραγούδι του Μήνα - Μάιος 2018

Μία ακόμα μουσική ανάρτηση αυτής της στήλης που αγαπήσατε επιστρέφει. Αν τα τραγούδια των προηγούμενων μηνών, ταιριάξανε στο κάθε μήνα ξεχωριστά, όπως ανέφερε αναγνώστης σε μήνυμα που μου έστειλε τότε αυτό το μήνα, το τραγούδι που επέλεξα προμηνύει το καλοκαίρι που έρχεται. Ο Μάιος φεύγει ωστόσο τα  νέα τραγούδια που άκουσα, δε τα ξέχασα γιατί είναι τραγούδια που άκουσα πάμπολλες φορές και ακούω ακόμη, τα τραγουδώ και τα αγαπώ, ιδιαίτερα. Αν μου ζητούσαν να κάνω ένα τοπ5 των τραγουδιών πάντως, θα τα έβαζα μέσα. Όλα τα τραγούδια αυτα, βγήκαν μέσα σε ένα μήνα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα ακούω για πολύ καιρό ακόμα. 

Πάμε όμως να τα δούμε ένα ένα, πριν σας παρουσιάσω το τραγούδι του μήνα. 

Τα τραγούδια που ξεχώρισα είναι λίγα αλλά πολύ καλά, κι όλα με νόημα. Ο Γιάννης Βαρδής μας ζητάει, "5 Λεπτά ακόμα"για να ακούσουμε το τραγούδι του ενώ ο Στέλιος Ρόκκος περνάει "40 Κύματα", αλλά καταφέρνει να μας κάνει να αγαπήσουμε αυτό το διαφορετικό τραγούδι του. Ο Ηλίας Καμπακάκης, μετά και το πρόβλημα υγείας της κόρης του, επιστρέφει με νέο εκπληκτικό τραγούδι, το οποίο θα ακούσει κανείς "Στα χίλια χρόνια μια φορά". Τέλος, ένα τραγούδι που άκουσα πολλές φορές αυτό το μήνα, κι όχι μόνο επειδή είχα βάλει στο playlist μου, αλλά επειδή παίχτηκε και στα ραδιόφωνα, είναι ένα συναισθηματικό και συγκινητικό τραγούδι, που ερμηνεύει ο Νίκος Απέργης και είναι "Κομμάτι Της Ζωής Μου ". Το τραγούδι γράφτηκε για την μεταμόσχευση και την δωρεά οργάνων με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να μεταδώσει το μήνυμα και την αξία της συγκεκριμένης πράξης!

Ωστόσο ένα τραγούδι, το αγάπησα, από το πρώτο του άκουσμα, το λάτρεψα και το άκουσα πολλές μα πάρα πολλές φορές, και φυσικά περίμενα και το επίσημο video clip. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η αγαπημένη Τάμτα, κυκλοφορεί τραγούδι για την Carroten. Ένα τραγούδι, που όποιος το ακούσει σκέφτεται... καλοκαίρι. Έρχεται καλοκαίρι. "Αρχές καλοκαιριού", λοιπόν το τραγούδι του μήνα, ένα τραγούδι που συνθέτει ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ στους στίχους, βρίσκεται ο Θάνος Παπανικολάου. Ένα τραγούδι που σίγουρα θα σας αλλάξει τη διάθεση. Εδώ μπορείτε να ακούσετε την playlist μου, που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής. Καλή Ακρόαση & Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.