Μεγάλες Αλήθειες για τη ζωή που δεν μπορείς να αρνηθείς


Η στήλη αυτή έκανε την εμφάνιση της, πριν δύο μήνες και έλαβε θετικά σχόλια σχεδόν από όλους σας. Λέω σχεδόν γιατί κάποιος αναγνώστης θεώρησε ότι δεν του προσφέρει κάτι αυτή η στήλη αντιθέτως προτιμάει να βλέπει τις απόψεις μου πάνω στα βιβλία. Του απάντησα θετικά. Γνώμη του φυσικά και δεκτή αλλά αυτή η σελίδα δεν δημιουργήθηκε για να παρουσιάζω μόνο τις απόψεις μου πάνω σε βιβλία ή και ταινίες. Σε αυτή τη σελίδα θα δει ο καθένας τις Δικές μου Στιγμές. Δικά μου άρθρα που έχουν αναδημοσιευτεί από άλλες σελίδες, δικές μου φωτογραφίες, δικές μου προτάσεις, δικές μου σκέψεις και συλλογισμούς. Επίσης γνωρίζει κανείς τα δικά μου αγαπημένα ενώ έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει τον ουρανίσκο του και να γνωρίσει δικές μου τοπικές και όχι μόνο συνταγές. 

Ε λοιπόν σε αυτή τη στήλη κάνω γνωστά τα μότο που έχω και ακολουθώ στη ζωή μου. Όλα αυτά με αντιπροσωπεύουν είτε προέρχονται από το διαδίκτυο είτε τα έχω συντάξει εγώ είτε τα έχουν πει κάποιοι άλλοι. Όλα είναι μεγάλες αλήθειες που αφορούν κυρίως τη ζωή, αλήθειες που πιθανόν να μην μας είπαν ποτέ και σας τις αναφέρω εγώ, αλήθειες που πονάνε, αλήθειες που συγκινούν... αλήθειες που δεν μπορεί σίγουρα να αρνηθεί κανείς!!! Κάθε μήνα λέμε και μια μεγάλη αλήθεια!!! Έτσι και αυτόν τον μήνα!!!

Από το προσωπικό μου προφίλ στο instagram, εδώ και καιρό παρουσίασα, έστω και νωρίτερα κάποια αλήθεια, την οποία εν συνεχεία παρουσιάζω εδώ στη στήλη αυτή. Για να βλέπετε τις αλήθειες, νωρίτερα, και να μην περιμένετε κάθε μήνα την ανάρτηση, μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram, άλλωστε είναι δημόσιο το προφίλ, να ενημερώνεστε κι από εκεί, να γνωριστούμε, να με δείτε και να σας δω και γιατί όχι να τα λέμε!!!

Η Αλήθεια του Ιουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.