Μεγάλες Αλήθειες για τη ζωή που δεν μπορείς να αρνηθείς


Τρεις μήνες τώρα, που υπάρχει αυτή η στήλη, τα σχόλια που έλαβα μπορώ να πω πώς μόνο θετικά είναι. Σε προηγούμενη ανάρτηση αναφέρθηκα όμως και σε κάποια, κι ευτυχώς ήταν λίγα, αρνητικά σχόλια. Το τέλος του καλοκαιριού πλησιάζει και μαζί με αυτό, μια ακόμη μεγάλη αλήθεια θα ειπωθεί μέσα από αυτήν την ανάρτηση. 

Ένα από τα μότο που έχω και ακολουθώ στη ζωή μου, είναι το σημερινό. Ένα μότο, μια αλήθεια που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί. Με αυτό το μότο, έκλεισα ένα μεγάλο κύκλο της ζωής μου. Η επαφή με τα μικρά παιδιά, από την τελευταία μου δουλειά, ήταν η αφορμή για συλλογισμούς. Μακάρι να μέναμε ακόμα παιδιά. Όλα θα ήταν πιο απλά και κάποια πράγματα θα τα βλέπαμε αλλιώς. Η σημερινή αλήθεια, τα περιέχει όλα. 

Από το προσωπικό μου προφίλ στο instagram, εδώ και καιρό παρουσίασα, αυτήν την αλήθεια, η οποία μάλιστα προσέλκυσε 310 θεατές και 12 σχόλια με καρδούλες και το πόσο δίκιο εμπερικλείει αυτό το status. Αν θέλετε να βλέπετε τις αλήθειες, νωρίτερα, και να μην περιμένετε κάθε μήνα την ανάρτηση, μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram, άλλωστε είναι δημόσιο το προφίλ, να ενημερώνεστε κι από εκεί, να γνωριστούμε, να με δείτε και να σας δω και γιατί όχι να τα λέμε!!!

Η Αλήθεια του Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.