Greek subscription box: Ένα κουτί, που κρύβει εκπλήξεις

Αυγούστου 07, 2018
Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει της μόδας και στην Ελλάδα. Ο λόγος φυσικά για τα αποκαλούμενα συνδρομητικά κουτιά. Τα κουτιά αυτά, τα παραγγέλνεις και σου έρχονται στο σπίτι σου, είτε δωρεάν είτε με ένα μικρό ποσό μεταφορικών. Αν σου αρέσει, μάλιστα σου δίνεται η δυνατότητα να γραφτείς ως συνδρομητής και να το παίρνεις κάθε μήνα σε ακόμα πιο χαμηλή τιμή. Αυτά τα κουτιά λοιπόν, με λίγα λόγια, συμφέρουν, από πολλές απόψεις. Καταρχάς η τιμή τους είναι οικονομική, μιας που περιέχουν πολλές ποσότητες αντικειμένων, στο εσωτερικό τους. 

Αν τώρα δεν έχεις ακούσει για τα συνδρομητικά κουτιά, πριν διαβάσεις την ανάρτηση που ακολουθεί, να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν πλέον πολλοί Youtubers, Έλληνες και ξένοι, που ασχολούνται με το άνοιγμα αυτών των κουτιών, δηλαδή τα unboxing subscription boxes. Μια περιήγηση στο Youtube αρκεί για να δεις τι περιλαμβάνουν αυτά τα κουτιά. 

Γενικά κυκλοφορούν πολλά συνδρομητικά κουτιά είτε ομορφιάς, είτε βιβλίων και κόμικ, είτε αξεσουάρ, είτε διαφόρων snacks, gaming και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Στην Ελλάδα, υπάρχουν εταιρείες με διάφορες θεματολογίες. Στην πλειοψηφία τους, τα περισσότερα κουτιά αφορούν βιβλία, gaming και αξεσουάρ. Κάθε μήνα η θεματολογία αλλάζει.

Προσωπικά, μπήκα πολλές φορές, σε αυτό το "τρυπάκι" να παραγγείλω δηλαδή κάποιο συνδρομητικό κουτί και έχω κατενθουσιαστεί με τις εκπλήξεις που κρύβει κάθε μήνα ένα τέτοιο κουτί. Παρακάτω, λοιπόν, παραθέτω, όλα τα συνδρομητικά κουτιά που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και μπορεί κανείς να παραγγείλει άφοβα. Δώδεκα συνδρομητικά ελληνικά κουτιά, μπορούν να έρθουν στο σπίτι σου. Εσύ ποιο από τα παρακάτω θα ήθελες να γνωρίσεις τι κρύβει μέσα του; 

Συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς

Πέντε κουτιά γεμάτα καλλυντικά και αξεσουάρ ομορφιάς, κυκλοφορούν στην Ελλάδα, με το κόστος ωστόσο να διαφέρει σε όλα κάθε μήνα. Για τα δύο συνδρομητικά κουτιά (Glowbox και Cherrybox), που έχω παραγγείλει, έμεινα ευχαριστημένη, αφού τα προϊόντα που παρέλαβα ήταν αυτά που ήθελα και τη δουλειά τους έκαναν μια χαρά και η εξυπηρέτηση από το προσωπικό ήταν εξαιρετική. Επιπλέον και πολύ σημαντικό, τα κουτιά αυτά περιλαμβάνουν προϊόντα για κάθε εποχή. Το συνδρομητικό κουτί Beautytestbox περιλαμβάνει 5-7 προϊόντα καλλυντικών που επιλέγονται βάσει του ερωτηματολογίου που έχετε συμπληρώσει ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας. Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα δίνονται ωστόσο σε travel size. To Organic Beauty Box πρόκειται για συνδρομητικό κουτί με οργανικά βιολογικά προϊόντα ομορφιάς, μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου. Επιπλέον είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε προϊόντα από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου και να έρθετε πιο κοντά στον υπέροχο κόσμο των βιολογικών καλλυντικών! Η τιμή του κουτιού, συμπεριλαμβανόμενου των μεταφορικών και της αντικαταβολής, αλλάζει κάθε φορά ανάλογα με τα προϊόντα που περιέχει. Τέλος, το συνδρομητικό κουτί MAGIC BOX ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία του Magic spa, μέσω της οποίας λαμβάνεις κάθε μήνα ένα κουτί, γεμάτο λάμψη, ομορφιά και 5 προϊόντα… σε συσκευασία δώρου! Επιπλέον δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει κανείς νέα brands. Το κόστος διαφέρει ανάλογα με τη συνδρομή που θα επιλέξετε με έξτρα χρέωση στα 2€ για αντικαταβολή. 

Στα παραπάνω συνδρομητικά κουτιά, αν δε θέλετε κάποιο κουτί αλλά μόνο ένα προϊόν του κουτιού, μπορείτε να το αγοράσετε από το eshop του. 

Συνδρομητικά κουτιά βιβλίων

Για τους λάτρεις των βιβλίων αυτά τα συνδρομητικά κουτιά είναι τα ιδανικά. Μεγάλη ποικιλία για όλα τα είδη σε συμφέρουσα τιμή. Επιπλέον πάντα υπάρχει ως bonus προϊόν, μια οικολογική τσάντα, ή μια κούπα,  με λογότυπο κάποιο απόφθεγμα για τα βιβλία. To συνδρομητικό κουτί AnubisBox προέρχεται από τις εκδόσεις Anubis. Τα κουτιά αυτά και όσα προέρχονται από τον εκδοτικό, τελειώνουν γρήγορα, με αποτέλεσμα τα κουτιά να κλείνουν. Προς το παρόν το μόνο διαθέσιμο site είναι το myBoxesΣτο myBoxes υπάρχουν διάφορα είδη συνδρομητικών κουτιών που αφορούν είτε τους λάτρεις της 9ης τέχνης, των Superheroes και των manga βιβλίων είτε τους φίλους της επιστημονικής φαντασίας και της λογοτεχνίας του φανταστικού, είτε τους φίλους της λογοτεχνίας και των μυθιστορημάτων είτε τους λάτρεις της τέχνης και του πολιτισμού καθώς και της παγκόσμιας πολεμικής ιστορίας, ελληνικής ή ξένης. 

Συνδρομητικά κουτιά gaming/αξεσουάρ


Σε αυτά τα κουτιά θα βρείτε αντικείμενα με ένα θέμα πχ. Star Wars, Suicide Squad, Deadpool κτλ.. Σε αυτό το κουτί περιλαμβάνονται t-Shirts, φιγούρες, παιχνίδια και πολλά αλλά που ξεπερνούν κατά πολύ την αξία της συνδρομής (συνήθως τα αντικείμενα ξεπερνούν την διπλάσια αξία του θεματικού κουτιού). Το πιο γνωστό είναι το MysteryBox με το κουτί να στοιχίζει ανάλογα με την συνδρομή που θα επιλέξει κάποιος καθώς και το είδος του κουτιού, που έχει να κάνει με την ποσότητα των αντικειμένων. Το Supercrate είναι το πρώτο θεματικό κουτί που δημιουργήθηκε και κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Με κόστος που δεν υπερβαίνει τα 60€ το κουτί περιέχει TShirt, φιγούρες, κούπες, mousepads, αφίσες, μπρελόκ και πολλά άλλα, ανάλογα με το είδος που επιλέξεις. Το κακό είναι ότι πλέον υπάρχουν διαθέσιμες συγκεκριμένες θεματικές κατηγορίες κουτιών. Τέλος αναφορά γίνεται για το AngryNerd.gr, το οποίο πλέον έχει το δικό του κουτί με κόστος 40€. Σε κάθε πακέτο περιέχεται 1 t-shirt, 1 Funko POP! φιγούρα, 1 σκεύος (κούπα, ποτήρι ή μπολ), 1 μπρελόκ καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Συνδρομητικό κουτί για κατοικίδια
Το PetWorldBox είναι ένα συνδρομητικό κουτί αποκλειστικά και μόνο για φιλόζωους, οι οποίοι και θα κατενθουσιαστούν με αυτό το κουτί, φτάνει να δηλώσουν στην φόρμα εκτός από τα στοιχεία τους και το κουτί για το οποίο ενδιαφέρονται πχ σκύλου, ή γάτας. Τα συνδρομητικά κουτιά limited edition Pet World Box Σκύλου και Γάτας κυκλοφορούν τρεις φορές τον χρόνο. Η τιμή των Box είναι 29.90 για τον σκύλο και 24,90 για την γάτα. Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή. 

Συνδρομητικό κουτί για snack
Ένα κουτί γεμάτο από Ελλάδα. Το συνδρομητικό κουτί Monthly Flavors, είναι ένα κουτί γεύσεων, επιλεγμένων παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων που μπορείς να απολαμβάνεις κάθε μήνα. Το κόστος του, μόλις 20€, χωρίς μεταφορικά και μέσα θα βρεις 5-6 προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Κάθε μήνα το κουτί σε ταξιδεύει και σε ένα μέρος της Ελλάδας. 

Εσείς είστε συνδρομητής σε κάποιο από τα παραπάνω συνδρομητικά κουτιά;
 Αν δεν είστε θα γινόσασταν σε κάποιο και σε ποιο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.