Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στην Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 31 Ιουλίου, πλήθος κόσμου κατέκλυσε το νέο υπαίθριο θέατρο "ΠΑΡΚΟ ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ", για την μία και μοναδική εμφάνιση του Αλκίνοου Ιωαννίδη, που βρέθηκε για δεύτερη φορά στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Οι πόρτες άνοιξαν στις 8:30 ενώ η συναυλία άρχισε με καθυστέρηση μόλις 10 λεπτών, περίπου στις 21:40. Για πρώτη φορά δεν άνοιξαν το πρόγραμμα τραγουδιστές αλλά ο ίδιος ο καλλιτέχνης, κάτι που έκανε εντύπωση σε όλους. 


Στις 21:45, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είχε ανέβει ήδη στη σκηνή, μόνος του, κουρδίζοντας την κιθάρα του, με την οποία θα άνοιγε το πρόγραμμα. Χωρίς συνοδεία ορχήστρας ή άλλων μουσικών οργάνων, ο δημοφιλής τραγουδοποιός κατάφερε να "βγάλει" μόνος του, ένα δίωρο πρόγραμμα γεμάτο με παλιά και νέα τραγούδια. Σε όλη τη διάρκεια της μουσικής συναυλίας, ο ίδιος μίλησε για το πως γράφτηκε το κάθε τραγούδι ή εξιστορούσε την ιστορία που κρύβονταν πίσω από αυτό. Ο τραγουδιστής έγινε ένα με τον κόσμο. Αστειεύτηκε και έδειξε πως διαθέτει πολύ χιούμορ. Ερμήνευσε τραγούδια διαχρονικά αλλά και επίκαιρα. Με τον κόσμο να σιγοτραγουδάει μαζί του. "Όνειρο ήταν", "Προσκυνητής", "Βόσπορος", "Καθρέφτης", "Δεν μπορώ", "Ο κόσμος που αλλάζει" και άλλα πολλά. 


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, κατάφερε με την μοναδική, μαγική φωνή του να μας παρασύρει σε ένα ταξίδι γεμάτο με αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που αφορούν όλους μας. Στο φινάλε αυτής της όμορφης και ονειρικής βραδιάς, ο τραγουδοποιός, ερμήνευσε ακαπέλα ακόμη ένα τραγούδι αναδεικνύοντας πως όσα χρόνια και να περάσουν έχει ακόμη μια ιδιαίτερη, αισθαντική, ονειρική και συγκλονιστική φωνή. Από τους καλύτερους ποιοτικούς Έλληνες τραγουδοποιούς της γενιάς του. 


Δείτε παρακάτω όλο το φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά. 
Πατήστε στην φωτογραφία για μεγέθυνση. 
Απόσπασμα της συναυλίας στο κανάλι μου στο YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.