Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου «H Νύχτα του Σάουιν» της Φραντζέσκα Μάνγγελ

Σεπτεμβρίου 20, 2017
«Οι Δικές μου Στιγμές» σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Bell προσφέρουν ένα αντίτυπο του βιβλίου της Φραντζέσκα Μάνγγελ, με τίτλο «H Νύχτα του Σάουιν». Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους εντός Ελλάδας. Μετά από κλήρωση θα προκύψει ένας νικητής, ο οποίος αν είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Bell, διαφορετικά θα του σταλεί στην πόλη του.


Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 • Κάντε like στην σελίδα των Εκδόσεων Bell στο facebook ΕΔΩ (για όσους διαθέτουν προφίλ, απαραίτητη προϋπόθεση)
 • Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα, Τετάρτη 20/09/2017 έως την Τετάρτη 04/10/2017. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail, καθώς και από την στήλη "Διαγωνισμοί" του ιστολογίου «Οι Δικές μου Στιγμές» την Πέμπτη 05/10/2017. Για την παραλαβή του δώρου του ο νικητής θα έχει περιθώριο 7 ημερών για να στείλει μήνυμα, διαφορετικά το βιβλίο θα δοθεί σε επιλαχών. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Πόσο καλά γνωρίζεις τον πιο δικό σου άνθρωπο; «Νόμιζα ότι την ήξερα... Δεν ήξερα τίποτα. Ούτε εκείνη, ούτε τη φυλακή της». Από την Αθήνα μέχρι τη Βόρεια Αγγλία και τη Σκωτία, ο Κίμων, ένας ανερχόμενος σκηνοθέτης, αναζητά την καλύτερή του φίλη, μια τυχοδιώκτρια ζωγράφο που εξαφανίστηκε έπειτα από την πρώτη της ατομική έκθεση με τίτλο «Η Νύχτα του Σάουιν». Μέσα από ένα περιπετειώδες ταξίδι σε διαφορετικούς χρονοτόπους, ο Κίμων καλείται να λύσει τα σκοτεινά μυστήρια της ταυτότητας και του παρελθόντος της: Ποια ήταν στην πραγματικότητα η Στέφη; Γιατί έφυγε; Τι σχέση είχε η έκθεση με την εξαφάνισή της και τι σημαίνει η Νύχτα του Σάουιν;Πρωτίστως η διαδρομή εκείνης κι έπειτα του Κίμωνα, καθώς βρίσκεται στα χνάρια της, είναι μια περιπλάνηση σ' έναν χαοτικό λαβύρινθο, όπου ο έρωτας παίρνει τη μορφή κατάρας και η λογική της τρέλας. Με φόντο μια αρχαία κέλτικη γιορτή, τη Νύχτα των Νεκρών, ένα μυστηριώδη άγνωστο άντρα κι ένα κλεμμένο οικόσημο, ο Κίμων και η Στέφη παρασύρονται στην «άλλη πλευρά» και έρχονται αντιμέτωποι με την πιο άγρια αποκάλυψη... Η Νύχτα του Σάουιν είναι ένα μυθιστόρημα μυστηρίου, μια σαγηνευτική ιστορία για την αγάπη, τη φιλία, τη μοίρα και το άγνωστο που κρύβει ο καθένας μας μέσα του.

Γενικοί όροι διαγωνισμού:
 • Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται ο συμμετέχων να είναι φυσικό πρόσωπο όπως και το e-mail που θα δώσει στην φόρμα συμμετοχής.
 • Έγκυρες Συμμετοχές. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται ο συμμετέχων να είναι φυσικό πρόσωπο όπως και το e-mail που θα δώσει στην φόρμα συμμετοχής. Επίσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) και να ακολουθήσουν όλα τα βήματα. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών, ως έγκυρη συμμετοχή λαμβάνεται η πρώτη κατά χρονική σειρά.
 • Αποκλεισμός Διαγωνιζόμενων. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή
 • Διάρκεια Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 20/09/2017 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 04/10/2017, ώρα 23:59 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). 
 • Τρόποι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν απαραιτήτως τη φόρμα συμμετοχής. Και όσοι διαθέτουν προφίλ στο facebook θα πρέπει απαραιτήτως να κάνουν like στη σελίδα των Εκδόσεων Bell.
 • Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού. Ο Διαγωνισμός θα αναδείξει το νικητή μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 05η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 05/10/2017 και ώρα 10.30. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.
 • Παραλαβή του Δώρου. Η Η παραλαβή του Δώρου θα γίνει αν: α) ο νικητής διαμένει στη Αθήνα από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Bell, που βρίσκεται στη Εμμ. Μπενάκη 22 β) ο νικητής δεν διαμένει στη Αθήνα, η αποστολή θα γίνει μέσω κούριερ, με χρέωση του ίδιου του εκδοτικού. Επαναληπτική αποστολή σε νικητές στην επαρχία γίνεται μόνο με έξοδα του νικητή. 
 • Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό μέχρι την ολοκλήρωση ανάδειξης νικητή και παράδοσης του Δώρου και μετά καταστρέφονται. Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται για την ταυτοποίηση των νικητών κατά τη διαδικασία της παράδοσης.
 • Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Θα ήταν χαρά μου αν μου αφήνατε κι ένα σχόλιο!!!


Ο Διαγωνισμός έχει καταχωρηθεί και στα: 
http://kerdiseto.gr/www.saveandwin.gr, http://www.e-contest.gr

24 σχόλια:

 1. Ευθυμία Σίγμα19/9/17 10:39 μ.μ.

  Φαίνεται Ενδιαφέρον!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σ' ευχαριστούμε πολύ!!! καλή επιτυχία σε όλους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ευχαριστούμε πολύ. 💕 🍀 💕 🍀 💕 🍀

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μακάρι να είμαι τυχερή να το κερδίσω για να το διαβάσω!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ακούγεται σίγουρα δελεαστικό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ευχαριστούμε πολύ ,,,μακάρι να με τυχερή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Υπέροχο δώρο! Αφροδίτη Κρεμμύδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Mετά το τέλος αυτού του βιβλίου τελικά ποιον μπορείς να εμπιστευθείς....?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία!!facebook Αντζελα Δεμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
  Ευχαριστούμε πολύ
  Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές και χαμόγελα πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Σας ευχαριστούμε παρα πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος22/9/17 5:00 π.μ.

  FB: Κατερίνα Μωραϊτη.Υπέροχο δώρο.Σας ευχαριστούμε πολύ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Σας ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο δώρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό δώρο ❤❤📚🌷🌼🌻⚘

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ευχαριστούμε πολύ για το εξαιρετικό δώρο ❤❤📚🌷🌼🌻⚘

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Τέλειο! Σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο! Μακάρι να σταθώ τυχερή! Θα ήθελα πολύ να κερδίσω!💖 🎁 💖

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Ανώνυμος23/9/17 1:28 μ.μ.

  Καλή ανάγνωση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ένα πολύ όμορφο δώρο για μας , ευχαριστούμε πολύ, ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ και καλή δύναμη σε όλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ανώνυμος4/10/17 12:37 μ.μ.

  Ευχαριστούμε πολύ.
  Τάσος Σαντοριναίος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.