Μπλε Κομήτης: Το ελληνικό περιοδικό για κόμικς

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου περιοδικού κόμικ στην Ελλάδα, οι λάτρεις της ένατης τέχνης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για αυτήν μέσα από ένα νέο περιοδικό. Από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η έκδοση του πρώτου περιοδικού για τα comics είναι γεγονός. Συγκεκριμένα οι εκδόσεις Polaris παρουσιάζουν ένα νέο τριμηνιαίο περιοδικό για τα comics, το ΜΠΛΕ ΚΟΜΗΤΗΣ, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ένα κενό στην ελληνική αγορά που αφορούν τα comics.

Αρχισυντάκτης είναι ο Γιώργος Γούσης, ενώ το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους φιλοτέχνησε ο Παναγιώτης Πανταζής. Ο Μπλε Κομήτης περιλαμβάνει αποκλειστικά πρωτότυπο υλικό, ειδικά σχεδιασμένο για το περιοδικό από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς της παλιάς αλλά και της νεότερης γενιάς. Ειδικότερα, στο πρώτο τεύχος τις ιστορίες υπογράφουν οι Ανδρουτσόπουλος, Aniro, Βαβαγιάννης, Γούσης, Διαλυνάς, Ζαφειριάδης, Ζερβός, Κλήμης, Κιχεμ, Λούτα, Μητσομπόνος, Πανάγος, Παπαμάρκος, Πατραμάνη, Στεργίου και Φαραζής.

Ο Μπλε Κομήτης θα κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες στα βιβλιοπωλεία και τα περίπτερα όλης της Ελλάδας.


Το πρώτο τεύχος περιλαμβάνει:

Εδώ μπορείτε να δείτε τα σημεία πώλησης του περιοδικού!!! Αναζητήστε το σε περίπτερα ή βιβλιοπωλεία και ταξιδέψτε κι εσείς με τα comics. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.