Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!
ΚΑΛΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Ένας ζεστός καφές

30 Σεπ 2017


Ένας ακόμη μήνας, φτάνει στο τέλος του. Τα πρωτοβρόχια και τα κρύα, άρχισαν και θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα. Οπότε καιρός, να μαζευτούν τα καλοκαιρινά ρούχα και να βγουν τα χειμωνιάτικα. Καιρός όμως να βγουν και τα χαλιά, μιας και ο Οκτώβρης είναι προ των πυλών.  Κι όσοι δεν μπήκαν σε ένα πρόγραμμα, τον Σεπτέμβρη, έ μάλλον ο Οκτώβρης είναι ο ιδανικός μήνας, για να ανασκουμπωθούμε όλοι. 

Προσωπικά, ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας, που περίμενα να φύγει όπως ήρθε. Όχι ότι δεν μου πήγε καλά, ίσα ίσα. Και οι υποχρεώσεις μου ελαττώθηκαν, και βιβλία διάβασα, και συνεντεύξεις πήρα, θα ανέβουν το προσεχές διάστημα, και την πολυαναμενόμενη ταινία, του Stephen King, το Αυτό, είδα. 

Σε βιβλιονέα, ο Σεπτέμβρης είχε πολλά από αυτά. Από εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ, δύο συγγραφείς επιστρέφουν με νέα βιβλία. Ο Δημήτρης Θωμάζος με τα «Ταξίδια στην απέναντι όχθη» και η Όλγα Βλάχου με το «Fatum Est - Έτσι ορίζουν οι μοίρες». Η μεγάλη έκπληξη όμως έγινε από τις εκδόσεις Bell, αφού πλέον στο δυναμικό τους θα ανήκει ο Δημήτρης Σίμος. Στις εκδόσεις Μεταίχμιο, είναι γεγονός, ότι η Σουηδή συγγραφέας, Camilla Lackberg, επιστρέφει με δέκατη περιπέτεια και ακούει στο όνομα «Μάγισσα». Τέλος στις εκδόσεις Διόπτρα, εκτός από τις νέες αστυνομικές περιπέτειες που ανακοίνωσε ο εκδοτικός, πρόκειται να επανεκδοθεί ένα ακόμη βιβλίο του συντοπίτη μου και Εβρίτη, Γιάννη Ξανθούλη, «H Εποχή των καφέδων» 

Ο Σεπτέμβρης ήταν κι ένας μήνας, όπου η εποχή των comics στην Ελλάδα, ζωντανεύει ξανά, μετά από χρόνια, μέσα από ένα νέο περιοδικό που τιτλοφορείται ως ΜΠΛΕ ΚΟΜΗΤΗΣ

Τέλος και λίγο πριν καλωσορίσουμε τον Οκτώβρη, να ενημερώσω πως λίγες μόνο ώρες έμειναν για την λήξη του διαγωνισμού που τρέχει εδώ, με δώρο ένα αντίτυπο βιβλίου. Μετά και την πλήρη ανανέωση της σελίδας που έγινε μέσα καλοκαιριού, κι ανακοινώθηκε κι εδώ, οι υποσχέσεις που έχω δώσει σχετικά με την πραγματοποίηση διαγωνισμών, έχουν επιτευχθεί σε σημαντικό βαθμό. Τρεις διαγωνισμοί μέσα σε τρεις μήνες δεν είναι και λίγο. Και θα έρθουν κι άλλοι!!! 

Όπως προείπα, αν και διανύουμε φθινοπωρινούς μήνες, τα κρύα μπήκαν για τα καλά, οπότε και λόγω καιρού, επιβάλλεται ένας ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΦΕΣ. Προσωπικά φέτος την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη, βρήκα την ευκαιρία για αρκετές ώρες, να σερφάρω στο internet, να ακούσω αγαπημένη μουσική, να ενημερωθώ για διάφορα νέα, όπως και η νίκη της ομάδας μου επί του Ολυμπιακού. Όλα αυτά παρέα με ένα ζεστό καφέ, σε μια αγαπημένη κούπα, που θα με συντροφεύσει τον φετινό χειμώνα. 

Μέχρι την επόμενη φωτογραφία του μήνα...καλό μήνα Οκτώβρη να έχετε!!!

Τραβήχτηκε από Samsung Galaxy J5, χωρίς φίλτρο

Δημοσίευση σχολίου