Ο Δημήτρης Θωμάζος επιστρέφει με τα «Ταξίδια στην απέναντι όχθη»


Ο Δημήτρης Θωμάζος, συστήθηκε στο αναγνωστικό κοινό, μέσα από το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «8 ιστορίες σε μπουκάλια που ξέβρασε η θάλασσα» που κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ, το 2016. 

Εν έτη 2017, ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός, από την Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο «Ταξίδια στην απέναντι όχθη» που θα κυκλοφορήσει πάλι από τις εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ, τον Οκτώβρη. 

Πλοκή: Ένα βιβλίο… άγνωστες δυνάμεις, απρόσμενες εξελίξεις σε κάθε βήμα, πέπλο μυστηρίου παντού. Ένας ανύποπτος άνθρωπος… προικισμένος; Σημαδεμένος; Επιλεγμένος; Καταραμένος;Πράγματα που… έγιναν; Μήπως θα γίνουν; Μήπως πρέπει να γίνουν;Μοίρα ή σχεδιασμένο; Πεπρωμένο ή κάποιο παιχνίδι της «Μητέρας φύσης»; Ταξίδι…; Ή μήπως ταξίδια…; Για πού…; Πότε; Όλα όμως έχουν κοινό σκοπό και τη δική τους θέληση. Τα δικά μου τα ταξίδια τυχαίνει να διαφέρουν.Να διαφέρουν τόσο πολύ, που πολλές φορές αναρωτιέμαι… … είμαι στα αλήθεια εδώ…; Εκεί…; Ή μήπως κάπου αλλού;

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι τόσο συναρπαστικό όσο και πρωτότυπο. Πλημμυρισμένο από δράση, περιπέτεια, εξαιρετικά έντονα συναισθήματα, αγωνία, μυστήριο, απροσδόκητη εξέλιξη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και… κανείς δεν ξέρει τι άλλο. Διαθέτει την απαραίτητη συνταγή που χρειάζεται για να προσελκύσει ακόμα και τον δυσκολότερο αναγνώστη.

Διαβάστε εδώ και τη συνέντευξη που μου παραχώρησε πριν από λίγους μήνες, ο Δημήτρης Θωμάζος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.