🖋 O Απολογισμός του 2017 και η νέα χρονιά!!!

31 Δεκ 2017



Σε λίγες ώρες αποχαιρετάμε τον παλιό τον χρόνο και καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά. Μέχρι τότε όμως, και πριν φύγει το 2017, θυμάμαι τις καλύτερες στιγμές της σελίδας μου, κάνοντας παράλληλα και έναν απολογισμό, μιας χρονιάς που μόνο θετική ήταν. Αδιαμφισβήτητα, το 2017, «Οι Δικές μου Στιγμές», ανέβασαν τον πήχη. Ποικιλία στη θεματολογία, πολλοί διαγωνισμοί, 10 στο σύνολο, συνεντεύξεις, 11 στο σύνολο, βιβλιοκριτικές και προτάσεις βιβλίων, κριτικές και προτάσεις ταινιών, θέατρο, μουσική, νέα από την πόλη μου και όχι μόνο και τέλος πολλά αφιερώματα!!! 

Το 2017, όπως και το 2016 με βρήκε με πολλές αλλαγές. Προσωπικά, σε επαγγελματικό επίπεδο, για μια ακόμη χρονιά, οι υποχρεώσεις ήταν πολλές. Φυσικά συνεχίζω στον παιδότοπο, ο οποίος ανακαινίζεται. Έγινα μάλιστα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο μαγαζί και πλέον πολλά περνούν από το χέρι μου. Σε προσωπικό επίπεδο, αλλαγές έγιναν όχι όμως στον δικό μου εσωτερικό κόσμο. Φέτος ήταν μια χρονιά, με υποχρεώσεις, όπως προανέφερα...αποφάσισα λοιπόν να αναβαθμίσω το πτυχίο μου (της νοσηλευτικής ντε), να μπω στην ΑΣΠΑΙΤΕ και να πάρω την παιδαγωγική επάρκεια. Ένα εξάμηνο τελείωσε, η εξεταστική ξεκινάει με τη νέα χρονιά..κι ένα εξάμηνο απέμεινε για την τελική ορκωμοσία. Τέλος σε ότι αφορά τη σελίδα μου, οι αλλαγές που έγιναν μέσα στη χρονιά, είναι μεγάλες και σημαντικές. Όπως το νέο templetate, η επισημοποίηση των στιγμών μου στο Papaki και η κατοχύρωση του domain name.


Αφιερώματα του 2017



To 2017, ήταν μια χρονιά κατά την οποία έγιναν, τέσσερα αφιερώματα, τα οποία μάλιστα, βάσει στατιστικών της σελίδας, είδαν πολλοί. Τέσσερα αφιερώματα...σχετικά με την Αποκριά, την μουσική, τις αγορές αλλά και τα Χριστούγεννα. Πιο αναλυτικά το πρώτο αφιέρωμα αφορούσε τις περιοχές που έχουν συνδυάσει το όνομα τους με το καρναβάλι τους, δηλαδή 15 αποκριάτικες παρελάσεις που πραγματοποιούνται μέχρι σήμερα. Το δεύτερο αφιέρωμα αφορούσε για αγορές μέσω Internet. Συγκεκριμένα, παρέθεσα ιστοσελίδες που έχω κάνει τα ψώνια μου, και οι οποίες θεωρούνται έγκυρες και πάνω από όλα αξιόπιστες. Το τρίτο αφιέρωμα, είναι το αφιέρωμα με τις περισσότερες προβολές και αφορά τα καλύτερα brands σε οπτικούς δίσκους, που μπορείτε να προτιμήσετε κι εσείς. Το τέταρτο αφιέρωμα, είναι και το αγαπημένο. Πολλοί το αγαπήσατε και σας θύμισα πολλά με αυτά τα Χριστουγεννιάτικα παιδικά, all time classic. Τα μηνύματα που έλαβα για αυτό το αφιέρωμα ήταν, πολλά και κάποια ενθαρρυντικά, για τη συνέχεια!!!


Αναγνωστικός απολογισμός 2017



Το 2017, δεν θα μπορούσε να μην έχει βιβλιοαναγνώσεις. Είχε και μάλιστα πολλές. Αποτέλεσμα μάλιστα αυτών των αναγνώσεων ήταν να επακολουθήσει, συνεργασία με δύο αγαπημένους εκδοτικούς, ΔΙΟΠΤΡΑ και ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ αλλά και πολλούς διαγωνισμούς, στους οποίους συνέδραμαν και άλλοι αγαπημένοι εκδοτικοί. Τα βιβλία που διαβάστηκαν ήταν πολλά και καλά: «Σμύρνη:Κυνήγι Μαγισσών», «8 ιστορίες σε μπουκάλια, που ξέβρασε η θάλασσα», «Το Κορίτσι της πτήσης 5403», «Οι Δαίμονες δεν έχουν όνομα», «Η Εξομολόγηση»«Όταν αγαπάς είναι για πάντα»«Η Εκδίκηση των Αγγέλων», «Ο Χορός των Νεκρών», «Η Γυναίκα στην Καμπίνα 10», «Η Γκουέντι και το κουτί», «Φως μέσα στη θύελλα», «Κρυσταλλία», «Η Παγωμένη Πριγκίπισσα», «Το Σπίτι των Γλάρων», «Αλκυονίδες μέρες», «Ο Ιεροκήρυκας», «Το ταξίδι της Ελπίδας», «Η Νύχτα του Σάουιν», «Η συχνότητα του θανάτου», «Η Τέταρτη Πόρτα», «Η Χήρα», «Εφιάλτες & Παραμύθια», «Το Τρίπτυχο των ευχών», «Γαλάζια Αστραπή». Κάποια από αυτά τα βιβλία, συγκαταλέγονται στα καλύτερα βιβλία της χρονιάς. Αυτή η χρονιά όμως, είχε και πολλές συνεντεύξεις από Έλληνες συγγραφείς, κυρίως αστυνομικής λογοτεχνίας: Δημήτρης Θωμάζος, Όλγα Βλάχου, Κωνσταντίνα Αλμπέρτη, ο ταλαντούχος και πλέον φίλος, Δημήτρης Σίμος, Βαγγέλης Γιαννίσης, Γρηγόρης Αζαριάδης, Ειρήνη Βαρδάκη, Φραντζέσκα Μάνγγελ (η πιο πολυδιαβασμένη συνέντευξη), Μιχάλης Σπέγγος και Γιώργος Δάμτσιος. Τέλος το 2017 ήταν η τυχερή μου χρονιά, μιας που στη τρίτη μου συμμετοχή στο 3ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης Αστυνομικής Λογοτεχνίας, ήμουν ανάμεσα στους τελικούς νικητές, κερδίζοντας 5 βιβλία της επιλογής μου. Για τα βιβλία δείτε εδώ αλλά και εδώ το video unboxing.

Κινηματογραφικός απολογισμός 2017

Το 2017 ήταν μια χρονιά που παρακολούθησα πολλές ταινίες στον κινηματογράφο σε σχέση με πέρσι. Οι πολυαναμενόμενες ταινίες, «Ο Μαύρος Πύργος» και «Ο Χιονάνθρωπος», με απογοήτευσαν πλήρως. Παρόλα αυτά, στην πλειοψηφία είδα πολύ καλές ταινίες. Από ελληνικής πλευράς ξεχώρισα τις ταινίες «Τζαμάικα»«Καζαντζάκης» και «Τελευταίο Σημείωμα». Από ξένες ταινίες μακράν η καλύτερη ήταν το «La La Land». Πολύ καλές ήταν και οι ταινίες: «Το Αυτό»«Τρέξε»«Το μόνο αγόρι στην Ν.Υόρκη»«Split»«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», «Happy Death Day», «Μητέρα», «Annabelle Creation», «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Εκδίκηση του Σάλαζαρ», «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο Θρύλος του Σπαθιού», «Το Φάντασμα στο Κέλυφος», «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

Μουσικός απολογισμός 2017



Τέλη του 2016, είχα ανακοινώσει τη συνεργασία μου, με τον σολίστ του μπουζουκιού, Ευριπίδη Νικολίδη. Μάλιστα ο ίδιος μου είχε ζητήσει να προωθήσω τα τραγούδια του μέσω της σελίδας μου, να του φτιάξω ένα lyric video για τραγούδι του, και ως αντάλλαγμα για όλα αυτά, θα μου παραχωρούσε μια συνέντευξη. Η «Σμύρνη» ήταν από τα πρώτα τραγούδια του, για το 2017 ενώ δύο μήνες μετά ετοίμασα ένα teaser του τραγουδιού «Οι Απαιτήσεις». Κάπου εκεί κάτι άρχισε να μην μου αρέσει σε αυτήν την συνεργασία...Οι ερωτήσεις για τη συνέντευξη είχαν σταλεί αλλά απάντηση καμία....Ο κ.Νικολίδης ζήτησε να ανεβάσω στο κανάλι μου το teaser που είχα ετοιμάσει και μετά από ώρες να το κατεβάσω. Μέσα σε μία μέρα, ζήτησε πράγματα που δεν προλάβαινα να κάνω, λόγω και των δικών μου υποχρεώσεων. Κατεβάζω το τραγούδι, όπως μου ζητάει...μετά από μέρες βλέπω ότι τελικά ανεβάζει το τραγούδι λέγοντας πως το έκανε ο ίδιος. Σε μήνυμα μου ποτέ δεν απαντάει, όπως και συνέντευξη δεν είδα ποτέ, φυσικά. Και ακόμα δεν έχει ζητήσει ούτε ευχαριστώ για όλα τα παραπάνω. Προσωπικά τον Νοέμβρη του 2017, ανεβάζω το επίσημο lyric video του τραγουδιού, στο κανάλι μου.  



Τα "5 αγαπημένα" του 2017

To 2017, τέσσερα αγαπημένα μου τοπ5 είδαν το φως της δημοσιότητας. Αν και στον αρχικό προγραμματισμό ήταν να γίνουν πέντε αναρτήσεις στη στήλη αυτή, τελικώς έγιναν τέσσερις. Σε κάποια από αυτά δεν δυσκολεύτηκα καθόλου και έτσι κατέληξα σε 5 αγαπημένους Έλληνες Ηθοποιούς, αγαπημένα ποιήματα, λόγω και της Παγκόσμιας μέρας Ποίησης, αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Φωτογραφικές Στιγμές του 2017

Το 2017 ήταν μια χρονιά γεμάτη όμορφες φωτογραφικές στιγμές. Μια νέα στήλη εγκαινιάστηκε με όνομα "Φωτογραφία του Μήνα" και οι περισσότεροι αναγνώστες, την αγκάλιασαν με θέρμη. Κάθε φωτογραφία του μήνα είχε και περισσότερες προβολές από την προηγούμενη. Κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες, ανέβηκαν και στο προσωπικό μου προφίλ στο instagram και τραβήχτηκαν είτε από το κινητό μου, Samsung Galaxy J5, είτε από την φωτογραφική μου μηχανή, Nikon B500 Coolpix. 





Το τέλος της χρονιάς βρίσκει τη σελίδα μου, στη πιο δημιουργική της φάση, αφού όπως προείπα είχε πολλές, όμορφες και ξεχωριστές στιγμές. Συνολικά 158 στιγμές, 158 αναρτήσεις, σε μια χρονιά, όπως θα δει κανείς στην αρχειοθήκη, στην δεξιά στήλη, της σελίδας.


Στο κλείσιμο αυτής της αποτίμησης, υπόσχομαι πολλές ανάλογες στιγμές και τη νέα χρονιά, μιας που η σελίδα μπαίνει αισίως στα 8 χρόνια, ύπαρξης της, στο διαδίκτυο. Να ευχαριστήσω όλους εσάς που συνεχίζεται να περιηγείστε στις Δικές μου Στιγμές και για τα μηνύματα που μου στέλνατε, να καλωσορίσω νέους αναγνώστες, που γνώρισα φέτος, να ευχαριστήσω όλους τους εκδοτικούς, που συνέβαλαν από τη δική τους πλευρά, στην ολοκλήρωση στόχων που είχα θέσει την προηγούμενη χρονιά. Πολλά ευχαριστώ και στη φίλη Αλεξία Βλαρά, υπεύθυνη του site, OpenMind, για τις αναδημοσιεύσεις αναρτήσεων μου. 


💕Εύχομαι το 2018 να είναι γεμάτο από όμορφες στιγμές για όλους. Υγεία, ευτυχία, τύχη δύναμη, αγάπη, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα. Όλα τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα!!!💕

Δημοσίευση σχολίου

«Μένουμε σπίτι» (29) #Hashtag (9) #psichogiosbooks (1) #SummerTimes (1) 121words (3) 2010 (3) 2011 (13) 2012 (35) 2013 (72) 2014 (55) 2015 (71) 2016 (80) 2017 (156) 2018 (197) 2019 (161) 2020 (171) 2021 (124) 2022 (103) 2023 (69) 2024 (18) 28 Οκτωβρίου 1940 (1) 5 πράγματα που δεν γνώριζες (9) Αγίου Βαλεντίνου (3) ΑΕΚ (4) Αθήνα (1) Αθλητισμός (17) Άκης Πετρετζίκης (1) Αλεξανδρούπολη (62) Αληθινές Ιστορίες (13) ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) Αλμυρές Απολαύσεις (2) Αναγνωστικές Συνήθειες (4) Αναδημοσιεύσεις (45) Ανέκδοτες Ιστορίες (1) Αποκλειστικά (29) Απόκριες (2) Απολογισμός (6) Αυτοβελτίωση (7) Αυτοέκδοση (3) Αφιέρωμα (26) Βαγγέλης Γιαννίσης (8) Βιβλίο (401) Βιβλιονέα (25) Βιβλιοπροτάσεις (10) Βιβλιοπωλεία (5) Για το all4fun (13) Για το OpenMind (36) Γιάννα Τερζή (4) Γιάννης Πλούταρχος (11) Γιώργος Γιαννιάς (4) Γιώργος Γιώτσας (6) Γιώργος Δάμτσιος (15) Γιώργος Πολυχρονίδης (4) Γλυκά των Χριστουγέννων (4) Γλυκιές Αμαρτίες (21) Γνώριζες ότι .... (8) Γράφουν... (32) Δελτίο τύπου (11) Δημήτρης Σίμος (10) Διαγωνισμός (153) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ BY AVON (28) Διατροφή (1) Διάφορα (72) Διήγημα (1) Εθνική Επέτειος/Εορτές (1) Εικόνες (50) Εκδηλώσεις (2) εκδόσεις Άγκυρα (2) εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ (8) εκδόσεις Ανάτυπον (5) εκδόσεις ΑΝΙΜΑ (1) εκδόσεις Αύρα (2) εκδόσεις Βακχικόν (3) εκδόσεις Βάρφη (3) εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (2) εκδόσεις Γράφημα (2) εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (24) εκδόσεις Δωρικό (1) εκδόσεις Ελκυστής (5) εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία (3) εκδόσεις Ελληνοεκδοτική (3) εκδόσεις ΕΞΗ (2) εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ (2) εκδόσεις ΖΕΝΙΘ (2) εκδόσεις Θύραθεν/Επιλογή (1) εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ (5) εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ (5) εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ (2) εκδόσεις Κλειδάριθμος (45) Εκδόσεις Κύφαντα (1) εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ (9) εκδόσεις Λυκόφως (29) εκδόσεις ΜΑΤΙ (1) εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (30) εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (1) εκδόσεις ΟΞΥ (4) εκδόσεις Οσελότος (2) εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ (4) εκδόσεις Παπαδόπουλος (1) εκδόσεις ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣΘΡΑΚΗΣ (1) εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ (7) εκδόσεις Πηγή (45) εκδόσεις ΠΝΟΗ (7) εκδόσεις Ρώμη (1) εκδόσεις Σαιξπηρικόν (1) εκδόσεις ΣΙΔΕΡΗΣ (4) εκδόσεις Υδροπλάνο (10) εκδόσεις Φίλντισι (4) εκδόσεις Φυλάτος (4) εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (2) εκδόσεις Ψυχογιός (48) εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ (2) εκδόσεις Anubis (3) εκδόσεις Bell (25) εκδόσεις Bookstagram (1) εκδόσεις IWrite (13) εκδόσεις Key Books (1) εκδόσεις McRiver Publications (1) εκδόσεις Nightread (7) εκδόσεις Opera (2) εκδόσεις Polaris (1) εκδόσεις Printa-Ροές (1) εκδόσεις Sanofi-Aventis (1) εκδόσεις Workshop (1) Εκπαιδευτικό Υλικό (1) Ελένη της Θράκης (2) Ελληνικές Σειρές (9) Ελληνική Λογοτεχνία (175) Ελληνικός Κινηματογράφος (18) Ενημερωτικά (8) Έτερος εγώ (4) Ευ Ζην (7) Εύκολα και Γρήγορα (16) Ευτυχία Γιαννάκη (3) Ευχές (25) Ζυμαρικά (5) Ζύμες/Πίτες/Ψωμιά (2) Η Βιβλιοθήκη μου (257) Ημερολόγιο (14) Θεατρικό έργο (3) Θέατρο (41) Θεσσαλονίκη (1) Θοδωρής Παπαθεοδώρου (4) Θρακιώτες Συγγραφείς (34) Θρακιώτικη ποίηση (13) Καίτη Οικονόμου (5) Καλό μήνα (5) Καλοκαίρι (34) Κάπα Εκδοτική (2) Κινηματογραφικά Νέα (11) ΚΛΑ (10) Κομοτηνή (1) Κριτικές (241) Κριτικές Ταινιών (149) Κυρίως Πιάτο (6) Λένα Μαντά (5) Λήψεις (7) λληνική Λογοτεχνία (1) Μακιγιάζ (1) Μαντινάδες (1) Μαραθώνιος Ανάγνωσης (2) Μαρία Τζιρίτα (9) Μάριος Δημητριάδης (6) Μεγάλες Αλήθειες (11) Μηνύματα (35) Μια στιγμή σε ένα ποίημα (15) Μίνι Συνέντευξη (3) Μόνο Σοκολάτα (7) Μουσεία (1) Μουσικά Νέα (17) Μουσική (148) Ξένη Λογοτεχνία (57) Ολυμπιακοί Αγώνες (2) Όσπρια (1) Παγκόσμιες Ημέρες (8) Παιδικές Αναμνήσεις (4) Παιδική Λογοτεχνία (20) Παιχνίδια (4) Παρουσίαση (6) Παρτιτούρες για μπουζούκι (12) Πάσχα (14) Περί ορέξεως (38) Περιοδικό (4) Περιποίηση Επιδερμίδας (1) Ποδηλατοβόλτα (3) Ποίηση (19) Πολιτισμός (18) Προ(σ)κλήσεις (11) Πρόγραμμα Περιοδείας (1) Πρόσωπα (112) Προσωπική Φροντίδα (3) Προσωπικότητες (5) Προτάσεις (4) Προτεινόμενα Βιβλία (19) Πρώτες Βοήθειες (5) Πως να... (6) Ρόδος (4) ρόφημα (1) Σαμοθράκη (1) Σκέψεις Ρεαλιστικές (16) Σκοτεινές Πόλεις (2) Στα μονοπάτια της παράδοσης (23) Στιγμές από την ζωή μου (38) Συναυλίες (15) Συνδρομητικά Κουτιά (2) Συνεντεύξεις (98) Συνεργασίες (2) Σχολείο (16) Σχολικές Αναμνήσεις (10) Σχολικές Δράσεις (5) Τα αγαπημένα μου (28) Τα Κείμενα μου (126) Ταινίες (161) Ταξίδια (12) Τέχνες (8) Τεχνολογία (11) Τηλενουβέλες (5) Τηλεόραση (27) Τι έκανα το μήνα.... (13) Το μπαούλο της γιαγιάς (6) Το Χαμόγελο του Παιδιού (2) Τοπικά Νέα (3) Τοπική Κουζίνα (4) τραγούδια (126) Τραγουδιστές/Συγκρότημα (60) ΤραγούδιΤουΜήνα (38) Φωτογραφία (27) Φωτογραφία του Μήνα (13) Φωτογραφικό Αρχείο (22) Χίλντα Παπαδημητρίου (3) Χριστούγεννα (28) Χριστουγεννιάτικα πάρκα (2) Χρονομπαούλο (10) Χρυσηίδα Δημουλίδου (5) Agatha Christie (1) ASMR (1) AVON (32) AVON REVIEW (3) AVONTIPS (2) Bernard Lenteric (3) Blog (9) Blogαλλαγές (8) Book tour (3) Camilla Läckberg (4) CD/DVD (1) Cinobo (5) Coffee and Breakfast (4) Comenius (1) Comics (2) Dan Brown (2) Download (5) E-book GiveAway (14) E-shop (3) Ertflix (2) Eurovision (4) EurovisionNews (2) FancyOwl (6) Film Festival (6) GiftBox (44) GlutenFree (4) Goodreads (1) Halloween (4) Handmade (2) HappyBirthday (2) Health & Style (30) Horrorant Film Festival (5) How to... (5) instaphoto (56) Jo Nesbo (8) Jojo Moyes (5) KIDS SAVE LIVES (2) KidsGiveAway (14) kserotiefages.gr (3) LIVE (15) Maginspire🎁 (2) MovieInCinema (164) MovieOnDVD (12) MovieOnline (23) My Project (1) My Stories (2) My YouTube Videos (59) Netflix (37) NetflixReview (36) Nina George (3) NonStopMix (3) nyctophilia.gr (3) Online (6) p (1) Photo-A-Day (15) playlist (27) Rest In Peace(RIP) (3) Stephen King (23) Tips (25) Top 5 (30) Trailer (4) tralala.gr (6) Tv Series (37) Unboxing (11) Wikipedia (1) YouTube (148)