Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου «Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο MOTO GP»

Νοεμβρίου 12, 2018
Ο πρώτος διαγωνισμός για παιδιά είναι εδώ. Ένας διαγωνισμός που ήθελα εδώ και πολύ καιρό να κάνω, πλέον γίνεται πραγματικότητα. Το αντίτυπο του βιβλίου που κληρώνω σήμερα, είναι εδώ και καιρό στα χέρια μου. Άλλωστε τα βιβλία είναι για όλους, μικρούς και μεγάλους. Αν λατρεύει και το δικό σας παιδί, να διαβάζει κάντε του ένα δώρο. Αν όχι είναι ευκαιρία, να το κάνετε να αγαπήσει το διάβασμα. Αν έχετε παιδιά, ανίψια, ξαδέλφια η ακόμα και παιδιά φίλων σας, αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσάς.

«Οι Δικές μου Στιγμές» σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Σείριος, αλλά και το γνωστό ηθοποιό,  με καταγωγή από το Σουφλί, Πασχάλη Τσαρούχα, προσφέρουν σε ένα τυχερό, το βιβλίο του, με τίτλο «Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο MOTO GP»«Οι Δικές μου Στιγμές» αναλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους εντός Ελλάδας.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
  • Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα, Δευτέρα 12/11/2018 έως το Σάββατο 01/12/2018. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail, καθώς και από την στήλη "Διαγωνισμοί" του ιστολογίου «Οι Δικές μου Στιγμές» την Κυριακή 02/12/2018. Για την παραλαβή του δώρου του ο νικητής θα έχει περιθώριο 7 ημερών για να στείλει μήνυμα, διαφορετικά το βιβλίο θα δοθεί σε επιλαχών. 

Λίγα Λόγια για το βιβλίο:  Ο Μπίλης Καντίλης μεγαλώνει! Σ'αυτή, τη νέα περιπέτεια, εκτός από την πραγματοποίηση (στον ύπνο του πάντα) του ονείρου του να τρέξει σε έναν αγώνα MotoGP, θα συμμετάσχει ενεργά και μαζί με τους γονείς του στη σκυταλοδρομία εθελοντικής αιμοδοσίας. Θα μάθει από πρώτο χέρι και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε κι εμείς όλοι πόσο σημαντικό είναι και για τους συναθρώπους μας. αλλά και για τον ίδιο μας τον εαυτό, να μάθουμε, να κάνουμε μέρος της παιδείας μα το να δίνουμε λίγο από το πολύτιμο αίμα μας το οποίο απολαμβάνουμε σαν φυσικό δώρο. Αυτή η έκδοση δεν μπορεί παρά να είναι αφιερωμένη και στον υπέροχο, αξέχαστα γενναίο, Marco Simonceli που δεν βρίσκεται κοντά μας.

Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται ο συμμετέχων να είναι φυσικό πρόσωπο όπως και το e-mail που θα δώσει στην φόρμα συμμετοχής.
  • Έγκυρες Συμμετοχές. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό απαιτείται ο συμμετέχων να είναι φυσικό πρόσωπο όπως και το e-mail που θα δώσει στην φόρμα συμμετοχής. Επίσης οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail) και να ακολουθήσουν όλα τα βήματα. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών, ως έγκυρη συμμετοχή λαμβάνεται η πρώτη κατά χρονική σειρά.
  • Αποκλεισμός Διαγωνιζόμενων. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή
  • Διάρκεια Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 12/11/2018 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και τις 01/12/2018, ώρα 23:59 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). 
  • Τρόποι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν απαραιτήτως τη φόρμα συμμετοχής. 
  • Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού. Ο Διαγωνισμός θα αναδείξει τους νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 02η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής. Η σχετική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 02/12/2018 και ώρα 10.30. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του Δώρου θα υποβληθεί το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.
  • Παραλαβή του Δώρου. Η παραλαβή του Δώρου θα γίνει ταχυδρομικώς είτε οι νικητές διαμένουν στη Αθήνα είτε όχι. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η σελίδα που διοργανώνει το διαγωνισμό. Επαναληπτική αποστολή στους νικητές γίνεται μόνο με έξοδα των νικητών
  • Προσωπικά Δεδομένα. Ο Διοργανωτής διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό μέχρι την ολοκλήρωση ανάδειξης νικητών και παράδοσης του Δώρου και μετά καταστρέφονται. Τα προσωπικά στοιχεία συλλέγονται για την ταυτοποίηση των νικητών κατά τη διαδικασία της παράδοσης.
  • Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Θα ήταν χαρά μου αν μου αφήνατε κι ένα σχόλιο!!!


Ο Διαγωνισμός έχει καταχωρηθεί και στα: 
kerdiseto.gr www.saveandwin.gr, https://www.e-contest.gr

2 σχόλια:

Από το Blogger.