Μεγάλες Αλήθειες για τη ζωή που δεν μπορείς να αρνηθείς


Ένας ακόμη μήνας, μας αποχαιρετά, και μαζί με αυτό, μια ακόμη μεγάλη αλήθεια, η προτελευταία για τη φετινή χρονιά, θα ειπωθεί μέσα από αυτήν την ανάρτηση. Λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς, λέμε την έβδομη αλήθεια, το έβδομο από τα πολλά μότο που έχω και ακολουθώ στη ζωή μου. Ένα μότο, μια αλήθεια που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί. Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας που καλώς ή κακώς αναπολώ κάποια αγαπημένα πρόσωπα που πρόσφατα έφυγαν στο εξωτερικό, καθώς και πράγματα ή καταστάσεις. Αυτό το μότο, θεωρώ είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει παρά τα 29 χρόνια ζωής μου. Μέχρι σήμερα, έχω βάλει στη ζωή μου ανθρώπους που είτε το άξιζαν είτε όχι. Ο χρόνος έδειξε ποιοι ήταν είναι οι αληθινοί φίλοι, ποιοι ήταν αυτοί που με αγάπησαν και αγάπησα με τη σειρά μου. Μέρη πολλά δεν επισκέφθηκα αλλά σε αυτά που πήγα, έχτισα τις καλύτερες αναμνήσεις...γιατί τουλάχιστον αυτές τις έφτιαξα εγώ και δεν μου τις επέβαλλε κανείς. 

Από το προσωπικό μου προφίλ στο instagram, παρουσίασα, αυτήν την αλήθεια, στα αγγλικά, αρχές Σεπτεμβρίου, η οποία μάλιστα προσέλκυσε 189 θεατές. Την συγκεκριμένη αλήθεια μάλιστα, την έχω τοιχοκολλημένη, για να τη βλέπω κάθε μέρα και να μου φτιάχνει τη διάθεση και για να μου θυμίζει τι έζησα. Αυτή η αλήθεια πλέον μπορεί να τη δει κανείς και στα ελληνικά. 

Αν θέλετε να βλέπετε τις αλήθειες, νωρίτερα, και να μην περιμένετε κάθε μήνα την ανάρτηση, μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram, άλλωστε είναι δημόσιο το προφίλ, να ενημερώνεστε κι από εκεί, να γνωριστούμε, να με δείτε και να σας δω και γιατί όχι να τα λέμε!!!

Η Αλήθεια του Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.