Κερδίστε 1 αντίτυπο του βιβλίου «Κάτω από το Κρεβάτι»

Ο πρώτος καλοκαιρινός διαγωνισμός της σελίδας είναι εδώ. «Οι Δικές μου Στιγμές» σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Λυκόφως προσφέρουν σε ένα τυχερό το βιβλίο του Γιώργου Γιώτσα, με τίτλο «Κάτω από το κρεβάτι». Ο διαγωνισμός ισχύει για κατοίκους εντός Ελλάδας. Ο νικητής, αν είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Λυκόφως, διαφορετικά θα του σταλεί στην πόλη του.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "ΤΡΕΧΕΙ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ INSTAGRAM
  • Συμμετοχές στο προφίλ μου στο instagram ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός ισχύει από σήμερα, Δευτέρα 04/06/2018 έως την Δευτέρα 18/06/2018. Ο νικητής θα ενημερωθεί στο instagram, καθώς και από την στήλη "Διαγωνισμοί" του ιστολογίου «Οι Δικές μου Στιγμές» την Τρίτη 19/06/2018. Για την παραλαβή του δώρου του ο νικητής θα έχει περιθώριο 7 ημερών για να απαντήσει, στο μήνυμα που θα λάβει στο inbox, διαφορετικά το βιβλίο θα δοθεί σε επιλαχών. 


Λίγα Λόγια για το βιβλίο:  Έντεκα σκοτεινές ιστορίες φαντασίας, τρόμου, αλλά και ζοφερής πραγματικότητας, συνθέτουν τη συλλογή διηγημάτων "Κάτω από το κρεβάτι", που αποτελεί το τρίτο βιβλίο του πολύβραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Γιώτσα. Ένας συγγραφέας που γράφει για έναν συγγραφέα που γράφει για έναν συγγραφέα. Μια σκοτεινή πύλη στο γυαλί ενός παλαιού καθρέφτη. Η λαχτάρα για το αντάμωμα με τη νεκρή οικογένεια. Μια διαβολική μάγισσα και μια ονειρική νεράιδα, στα βουνά της ελληνικής υπαίθρου. H στιγμή που κερδίζεις μια ολόκληρη ζωή. H στιγμή που χάνεις μια ολόκληρη ζωή. Ένα ματωμένο δείπνο. Δολοφονικοί φίλοι. Οργισμένος ψυχοπομπός. Αποτρόπαια εγκλήματα και κρατητήρια μέσα στη γη. Ταξίδια με μαγικά μανιτάρια στις ράγες της ψυχεδέλειας. Άνθρωποι που παλεύουν με υπερφυσικούς αλλά και καθημερινούς φόβους, σε μια ανθολογία βραβευμένων και καινούριων διηγημάτων για το τι μας περιμένει -χαμογελώντας- να κοιμηθούμε... Για το τι κρύβεται στα σκοτάδια... Κάτω από το κρεβάτι.


Ο Διαγωνισμός έχει καταχωρηθεί και στα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.