🖋 O Απολογισμός του 2018 και η νέα χρονιά!!!

31 Δεκ 2018


Σε λίγες ώρες αποχαιρετάμε τον παλιό τον χρόνο και καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά. Μέχρι τότε όμως, και πριν φύγει το 2018, θυμάμαι τις καλύτερες στιγμές της σελίδας μου, κάνοντας παράλληλα και έναν απολογισμό, μιας χρονιάς που κάθε άλλο θετική ήταν. Αδιαμφισβήτητα, το 2018, ήταν ακόμα καλύτερο από το 2017. «Οι Δικές μου Στιγμές», κατάφεραν για ακόμη μια χρονιά να κρατήσουν ψηλά το πήχη που είχαν θέσει από την προηγούμενη χρονιά. Συνέχισε να έχει ποικιλία στη θεματολογία, αρκετούς διαγωνισμούς, βιβλιοκριτικές και προτάσεις βιβλίων, κριτικές και προτάσεις ταινιών, μουσική, νέα από την πόλη μου και όχι μόνο και τέλος πολλά αφιερώματα!!! Μια χρονιά που ωστόσο ήταν περισσότερο γεμάτη από όμορφες και δυνατές συνεντεύξεις, 17 στο σύνολο.

Το 2018, όπως και το 2017 με βρήκε με πολλές αλλαγές. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, οι υποχρεώσεις μου αλλάξαν προς το καλύτερο. Ταυτόχρονα ουσιώδεις αλλαγές έγιναν και στη σελίδα. Η σελίδα απέκτησε πλέον το δικό της banner ενώ άλλαξε και το header που σκεφτόμουν εδώ και καιρό. Με τη νέα χρονιά θα ανακοινωθεί μια ακόμα σημαντική αλλαγή. Μέχρι τότε ας θυμηθούμε τις στιγμές της φετινής χρονιάς.


Αφιερώματα του 2018

To 2018, ήταν μια χρονιά κατά την οποία έγιναν, τα περισσότερα αφιερώματα, τα οποία μάλιστα, βάσει στατιστικών της σελίδας, είχαν θερμή ανταπόκριση. Έξι συνολικά αφιερώματα...σχετικά με την μουσική, την τηλεόραση και τον κινηματόγραφο, τα βιβλία αλλά και τα συνδρομητικά κουτιά (για αυτά θα έρθουν κι άλλες αναρτήσεις). Πιο αναλυτικά το πρώτο αφιέρωμα αφορούσε τα ελληνικά ASMR κανάλια στο Youtube, δηλαδή για τους πιο γνωστούς Έλληνες YouTubers που μπορούν να σε «χαλαρώσουν». Στο δεύτερο αφιέρωμα άνοιξα το χρονοντούλαπο και θυμήθηκα την αγαπημένη τηλεοπτική αργεντίνικη ποδοσφαιρική ομάδα, που καθήλωσε πριν κάποια χρόνια, όλους τους Έλληνες εφήβους. Το τρίτο αφιέρωμα έγινε με αφορμή τον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, κάνοντας μια ανασκόπηση των ελληνικών συμμετοχών στην Eurovision. Το τέταρτο αφιέρωμα είναι το αφιέρωμα με τις περισσότερες προβολές. Πρόκειται για το αφιέρωμα με τα συνδρομητικά κουτιά, που κυκλοφορούν αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα. Το προτελευταίο αφιέρωμα αφορά βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, που αξίζει να διαβαστούν ενώ στο τελευταίο αφιέρωμα γίνεται λόγος για ένα ακόμη βιβλιο-φιλικό συνδρομητικό κουτί, που σας συστήνω να ρίξετε μια ματιά. 

Αναγνωστικός απολογισμός 2018

Το 2018, δεν θα μπορούσε να μην έχει βιβλιοαναγνώσεις. Είχε και μάλιστα πολλές. Μαζί με αυτές, ήρθαν και κάποιες απρόσμενες συνεργασίες. Εκδόσεις Έσοπτρον, εκδόσεις Λυκόφως και Εκδόσεις Πηγή, προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες με Εκδόσεις Ψυχογιό και Εκδόσεις Κλειδάριθμο. Φυσικά δεν έλειψαν κι άλλοι εκδοτικοί ή και βιβλιοπωλεία της περιοχής μου, που συνέδραμαν σε διαγωνισμούς της σελίδας. Τα βιβλία που διαβάστηκαν για μια ακόμη χρονιά ήταν πολλά, ενδιαφέροντα και πολύ καλά: «Η Πρώτη Παγωνιά»«Μικρές κόκκινες καρέκλες»«Origin»«Αίτημα φιλίας»«Το τραγούδι της σελήνης»«Έγκλημα στα φιόρδ»«Δεν με ξέρεις»«Η Καρδιά του Βράχου»«Γυναίκες της μικρής πατρίδας»«Άνθρωπος Κιμωλία»«Το Αηδόνι»«Στη γέφυρα των χαμένων ψυχών»«The Metal Chapters. Volume One»«Το μικρό Παριζιάνικο Βιβλιοπωλείο»«Κάτω από το κρεβάτι»«Ψίθυροι μέσα στη Νύχτα»«Το τελευταίο Φως»«Τυφλά Ψάρια»«Η Σκιά»«Αόρατο Νήμα»«H ευγενής τέχνη του να τα γράφεις όλα στα ...!»«Κυνηγός»«Το σκοτεινό μισό»«Ψηφιακός Τρομοκράτης»«Η Θλιμμένη Πριγκίπισσα των Ωκεανών»«Τα Bιβλία του Αίματος I »«Πριν Έρθεις Εσύ»«Πριν Έρθεις Εσύ»«Μετά Από Σένα»«Το Κορίτσι που άφησες πίσω»«Πολύ Μακριά Πολύ Κοντά»«Ο Ιός της Βαβέλ»«Έγκλημα στον Παράδεισο»«Μυστήριο με άρωμα Βανίλιας»«Εκ Νεκρών»«In Aeternum (Στην Αιωνιότητα)»«Αν ήξερα αλλιώς να σ' αγαπώ»«Σάλεμς Λοτ»«Εκείνη»«Little Blue Girl», «Σκοτεινό Πέπλο» και «Ποιος σκότωσε τον Μότσαρτ».  

Αυτή η χρονιά όμως, είχε και πολλές πολλές συνεντεύξεις από Έλληνες συγγραφείς, είτε πρωτοεμφανιζόμενους είτε ήδη γνωστούς. Χάρηκα πολύ για τις συνεντεύξεις με νέους συγγραφείς-ποιητές που έκαναν το ντεμπούτο τους, όπως Φίλιππος Μορρίς, Νάνσυ Γιοβάνογλου, Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης, Γιώργος Γιώτσας, Μυρτώ Μαραγκού, Μηνάς Τσαμπάνης, Δημήτρης ΔελαρούδηςΜαρία Γεωργοπούλου και Σοφία ΔημοσθένουςΧάρηκα ακόμα περισσότερο και ήταν τιμή μου, οι συνεντεύξεις με ήδη καταξιωμένους συγγραφείς Μαρία Τζιρίτα, Ευαγγελία Ευσταθίου, Θοδωρής Παπαθεοδώρου και Ιφιγένεια Τέκου. Χάρηκα με τις συνεντεύξεις από συγγραφείς πλέον φίλους μου, που δεν χάνουν την ευκαιρία να μιλήσουν ξανά και ξανά στη σελίδα μου για τα συγγραφικά τους βήματα. Δημήτρης Σίμος, και Βαγγέλης Γιαννίσης. Ξεχωριστή ήταν η συνέντευξη με το συγγραφικό δίδυμο Γ. Δάμτσιος - Μ. Δημητριάδης καθώς και αυτή με τη Βιβή Χατζηκυριάκου, δημιουργός του Fancy Owl Creations. 


Κινηματογραφικός απολογισμός 2018

Το 2018 ήταν μια χρονιά που παρακολούθησα αρκετές ταινίες στον κινηματογράφο σε σχέση με πέρσι. Επιπλέον ήταν και μια χρονιά που μπήκα και εγώ στην πλατφόρμα του Netflix, όπου και ανακάλυψα μικρά διαμαντάκια. Από ελληνικής πλευράς ξεχώρισα την ταινία αφιέρωμα για την ΑΕΚ, το «1968». Άλλες πολύ καλές ελληνικές ταινίες που παρακολούθησα ήταν οι ταινίες «Έτερος Εγώ» και «Η γεύση της αγάπης». Από ξένες ταινίες μακράν η καλύτερη ήταν το «The Greatest Showman». Απογοητεύτηκα ωστόσο με την ταινία που σάρωσε τα φετινά βραβεία Όσκαρ, «The Shape of Water».  Πολύ καλές ήταν και οι ταινίες: «The Post: Απαγορευμένα μυστικά»,  «Loving Vincent»,  «The Disaster Artist»,  «I, Tonya»,  «Ένα ήσυχο μέρος (A Quiet Place)»,  «Deadpool 2»,  «Mamma Mia! Here We Go Again»,  «Κάθε Μέρα Μια Άλλη Μέρα (Every Day)»«Η Καλόγρια (The Nun) »«A Star Is Born»«Αναζήτηση (Searching)»«Η Νύχτα με τις μάσκες (Halloween)»,  «Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις»,  «Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει». Από την πλευρά του Netflix ξεχώρισα τις ταινίες «Η Ιεροτελεστία (The Ritual)»,  «1922»,  «Φίλα με (The Kissing Booth)»,  «Πριν Φύγω (Before I Fall)» ενώ από σειρές λάτρεψα το «The Haunting of Hill House»

Το 2018 ήταν μια χρονιά που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοξένησε στην πόλη μου το 5o Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ «Νύχτες Τρόμου». Αυτή τη χρονιά, δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και είδα σχεδόν τις περισσότερες ταινίες που ήρθαν. Ξεχώρισα κυρίως τις ταινίες μικρού μήκους, υπήρξαν όμως και πολύ καλές και δυνατές ταινίες μεγάλου μήκους. 


Μουσικός απολογισμός 2018

Το 2018, σε μουσικό επίπεδο είχε πολλά. Είχε εκπροσώπηση στην Eurovision με την Γιάννα Τερζή, που ήταν και αφορμή να ανοίξει το χρονοντούλαπο και να θυμηθούμε παλιότερες συνεργασίες της τραγουδίστριας με άλλους συναδέλφους της.

Στην Αλεξανδρούπολη, βρέθηκαν για μια μοναδική εμφάνιση οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος, ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες. 

Το 2018, είχε όμως και πολλές νέες κυκλοφορίες τραγουδιών. Με αφορμή αυτές, λοιπόν, αρχές της χρονιάς εγκαινίασα μια νέα στήλη, «Το Τραγούδι του Μήνα», που είχε θερμή ανταπόκριση από τους περισσότερους. Δείτε παρακάτω πως διαμορφώθηκε το τοπ12. Επίσης ο συντοπίτης μου, Γιάννης Τσαρσιταλίδης κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Καράβι που ψάχνει στεριά» 

Τραγούδια του 2018 (Top12)

Όπως ανέφερα παραπάνω, το 2018, εγκαινιάστηκε στη σελίδα μια νέα στήλη, η οποία θα επανέλθει και την επόμενη χρονιά. «Το Τραγούδι του Μήνα», ήρθε για να μείνει, μιας που είχε θερμή ανταπόκριση. Σε αυτήν την χρονιά λοιπόν κάθε μήνα ξεχώρισα ένα τραγούδι από τα πολλά που κυκλοφόρησαν. Πάντα ελληνικές κυκλοφορίες, αφού μόνο αυτές ακούω. Την playlist την βρίσκετε εδώ. Παρακάτω παραθέτω το Top12, όπως διαμορφώθηκε, σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα.


Unboxing 2018

Το 2018, ήταν μια χρονιά που η σελίδα, άνοιξε νέες στήλες. Μια από αυτές ήταν τα Unboxing. Ε αφού το κάνουν όλοι είπα να το δοκιμάσω κι εγώ. Με την νέα χρονιά φυσικά αυτές οι Unboxing αναρτήσεις, δε θα είναι μηνιαίες. Τη φετινή χρονιά έγιναν συνολικά 11 Unboxing αναρτήσεις. Σε αυτές ανοίξαμε διάφορα κουτιά που αφορούσαν ταινίες, βιβλία, διάφορα είδη από ebay και προϊόντα από αλυσίδες ελληνικών καταστημάτων. Παρά το γεγονός ότι οι αναρτήσεις ξεπέρασαν τις 800 προβολές δεν μπορώ να πω ότι ισχύει το ίδιο και για τα βίντεο που ανέβηκαν στο κανάλι μου. Εκεί οι προβολές δεν άγγιξαν ούτε τις 200, και σε κάποια βίντεο οι προβολές κυμαίνονται, από τις 12 έως 80 προβολές, σύμφωνα με τα στατιστικά του καναλιού μου. Ας όψεται όμως. Παρακάτω παραθέτω τα 11 Unboxing Video.




Οι "Μεγάλες Αλήθειες" του 2018

Το 2018 ήταν μια χρονιά που εγκαινιάστηκαν και άλλες στήλες. Μεταξύ αυτών οι Μεγάλες Αλήθειες για τη ζωή που δεν μπορείς να αρνηθείς. Μια στήλη στην οποία παραθέτω τα μότο που έχω και ακολουθώ στη ζωή μου. Με τη νέα χρονιά οι Μεγάλες Αλήθειες θα ειπώνονται κάθε δίμηνο. Αν θέλεις κι εσύ να στείλεις το δικό σου μότο, μην διστάσεις. Στείλτε μου και θα το δείτε δημοσιευμένο, είτε με αντιπροσωπεύει είτε όχι. Δε θα τα χαλάσουμε εκεί. 

Γενικότερα ειπώθηκαν 8 θετικά μηνύματα, 8 θετικές σκέψεις, 8 Μεγάλες Αλήθειες, αλήθειες που αφορούν κυρίως τη ζωή, αλήθειες που πιθανόν να μην μας είπαν ποτέ, αλήθειες που πονάνε, αλήθειες που συγκινούν... αλήθειες που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς!!!

Να είσαι ο ΕΑΥΤΟΣ σου. Δεν είναι ανάγκη να ΑΡΕΣΕΙΣ σε όλο τον κόσμο. Ούτε κι αυτό να σε ΝΟΙΑΖΕΙ!!! / Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΒΛΑΚΕΙΑ από το να τα παίρνεις όλα ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ. / Κάθε ευτυχία του ΧΘΕΣ είναι μια ανάμνηση για το ΑΥΡΙΟ / Να βλέπεις μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού. Είναι όλα τελικά τόσο πιο απλά!!! / Ζήσε με τα "ΘΕΛΩ" σου και όχι με τα "ΠΡΕΠΕΙ" των άλλων. / Απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής γιατί μια μέρα μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ήταν οι μεγάλες. / Τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι: Οι άνθρωποι που αγαπήσαμε, τα μέρη που επισκεφθήκαμε και οι αναμνήσεις που φτιάξαμε. / Να αγαπάς ΠΟΛΥ τους ανθρώπους που σε κάνουν και ΓΕΛΑΣ έστω και για λίγο


Τα "5 πράγματα που γνώρισες" το 2018

Μία ακόμη στήλη που εγκαινιάστηκε στη σελίδα, ήταν τα Γνώριζες ότι. Η στήλη η οποία έγινε σε συνεργασία με τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Δημητριάδης, φτάνει στο τέλος της, αφού ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να βγει μόνο για έναν χρόνο. Σε αυτόν τον έναν χρόνο γνωρίσαμε καλύτερα, οκτώ αντικείμενα που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά. 5 πράγματα για τον στυλό, το μολύβι, τον μαρκαδόρο, το χαρτί, τον χάρακα,  το μπλάνκο,  την κόλλα και το χαρτοκόπτη

Τα "5 αγαπημένα" του 2018

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, τέσσερα αγαπημένα μου τοπ5 είδαν το φως της δημοσιότητας. Στα περισσότερα δεν δυσκολεύτηκα καθόλου και έτσι κατέληξα σε πέντε αγαπημένες ταινίες, λόγω και της Παγκόσμιας μέρας του συνδρόμου Downαγαπημένες Ελληνίδες Τραγουδίστριες, αγαπημένους ξένους άντρες ηθοποιούς και αγαπημένα βιβλία του Stephen King.


Το τέλος της χρονιάς βρίσκει τη σελίδα μου, σε ακόμα πιο δημιουργική φάση, αφού όπως προείπα είχε πολλές, όμορφες και ξεχωριστές στιγμές. Συνολικά 190 στιγμές, 190 αναρτήσεις, σε μια χρονιά, όπως θα δει κανείς στην αρχειοθήκη, στην δεξιά στήλη, της σελίδας. Μαζί με αυτήν, τον απολογισμό της χρονιάς πάμε στις 190. 30 στιγμές, περισσότερες από την προηγούμενη χρονιά. 

Στο κλείσιμο αυτής της αποτίμησης, υπόσχομαι πολλές ανάλογες στιγμές και τη νέα χρονιά, μιας που η σελίδα μπαίνει στον 9ο χρόνο ύπαρξης της, στο διαδίκτυο. Ναι κοντεύω τα 10. Να ευχαριστήσω όλους εσάς που συνεχίζεται να περιηγείστε στις Δικές μου Στιγμές και για τα μηνύματα που μου στέλνατε, να καλωσορίσω νέους αναγνώστες, που γνώρισα φέτος, να ευχαριστήσω όλους τους εκδοτικούς, που συνέβαλαν από τη δική τους πλευρά, στην ολοκλήρωση στόχων που θέτω κάθε χρονιά. Πολλά ευχαριστώ και στη φίλη Αλεξία Βλαρά, υπεύθυνη του site, OpenMind, για τις αναδημοσιεύσεις αναρτήσεων μου και που συνεχίζει την υποστήριξη για 4η συνεχόμενη χρονιά.


💕Εύχομαι το 2019 να είναι γεμάτο από όμορφες στιγμές για όλους. Αγάπη, Αισιοδοξία, Γαλήνη,  Δύναμη,  Ευτυχία, Τύχη, Υγεία και πολλά Χαμόγελα. Όλα τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα!!! Και μην ξεχνάτε να ζείτε την κάθε σας στιγμή!!! 💕

Δημοσίευση σχολίου

«Μένουμε σπίτι» (29) #Hashtag (9) #psichogiosbooks (1) #SummerTimes (1) 121words (3) 2010 (3) 2011 (13) 2012 (35) 2013 (72) 2014 (55) 2015 (71) 2016 (80) 2017 (156) 2018 (197) 2019 (161) 2020 (171) 2021 (124) 2022 (103) 2023 (69) 2024 (18) 28 Οκτωβρίου 1940 (1) 5 πράγματα που δεν γνώριζες (9) Αγίου Βαλεντίνου (3) ΑΕΚ (4) Αθήνα (1) Αθλητισμός (17) Άκης Πετρετζίκης (1) Αλεξανδρούπολη (62) Αληθινές Ιστορίες (13) ΑλληΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) Αλμυρές Απολαύσεις (2) Αναγνωστικές Συνήθειες (4) Αναδημοσιεύσεις (45) Ανέκδοτες Ιστορίες (1) Αποκλειστικά (29) Απόκριες (2) Απολογισμός (6) Αυτοβελτίωση (7) Αυτοέκδοση (3) Αφιέρωμα (26) Βαγγέλης Γιαννίσης (8) Βιβλίο (401) Βιβλιονέα (25) Βιβλιοπροτάσεις (10) Βιβλιοπωλεία (5) Για το all4fun (13) Για το OpenMind (36) Γιάννα Τερζή (4) Γιάννης Πλούταρχος (11) Γιώργος Γιαννιάς (4) Γιώργος Γιώτσας (6) Γιώργος Δάμτσιος (15) Γιώργος Πολυχρονίδης (4) Γλυκά των Χριστουγέννων (4) Γλυκιές Αμαρτίες (21) Γνώριζες ότι .... (8) Γράφουν... (32) Δελτίο τύπου (11) Δημήτρης Σίμος (10) Διαγωνισμός (153) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ BY AVON (28) Διατροφή (1) Διάφορα (72) Διήγημα (1) Εθνική Επέτειος/Εορτές (1) Εικόνες (50) Εκδηλώσεις (2) εκδόσεις Άγκυρα (2) εκδόσεις ΑΕΝΑΟΝ (8) εκδόσεις Ανάτυπον (5) εκδόσεις ΑΝΙΜΑ (1) εκδόσεις Αύρα (2) εκδόσεις Βακχικόν (3) εκδόσεις Βάρφη (3) εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (2) εκδόσεις Γράφημα (2) εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (24) εκδόσεις Δωρικό (1) εκδόσεις Ελκυστής (5) εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία (3) εκδόσεις Ελληνοεκδοτική (3) εκδόσεις ΕΞΗ (2) εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ (2) εκδόσεις ΖΕΝΙΘ (2) εκδόσεις Θύραθεν/Επιλογή (1) εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ (5) εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ (5) εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ (2) εκδόσεις Κλειδάριθμος (45) Εκδόσεις Κύφαντα (1) εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ (9) εκδόσεις Λυκόφως (29) εκδόσεις ΜΑΤΙ (1) εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (30) εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ (1) εκδόσεις ΟΞΥ (4) εκδόσεις Οσελότος (2) εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ (4) εκδόσεις Παπαδόπουλος (1) εκδόσεις ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣΘΡΑΚΗΣ (1) εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ (7) εκδόσεις Πηγή (45) εκδόσεις ΠΝΟΗ (7) εκδόσεις Ρώμη (1) εκδόσεις Σαιξπηρικόν (1) εκδόσεις ΣΙΔΕΡΗΣ (4) εκδόσεις Υδροπλάνο (10) εκδόσεις Φίλντισι (4) εκδόσεις Φυλάτος (4) εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (2) εκδόσεις Ψυχογιός (48) εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ (2) εκδόσεις Anubis (3) εκδόσεις Bell (25) εκδόσεις Bookstagram (1) εκδόσεις IWrite (13) εκδόσεις Key Books (1) εκδόσεις McRiver Publications (1) εκδόσεις Nightread (7) εκδόσεις Opera (2) εκδόσεις Polaris (1) εκδόσεις Printa-Ροές (1) εκδόσεις Sanofi-Aventis (1) εκδόσεις Workshop (1) Εκπαιδευτικό Υλικό (1) Ελένη της Θράκης (2) Ελληνικές Σειρές (9) Ελληνική Λογοτεχνία (175) Ελληνικός Κινηματογράφος (18) Ενημερωτικά (8) Έτερος εγώ (4) Ευ Ζην (7) Εύκολα και Γρήγορα (16) Ευτυχία Γιαννάκη (3) Ευχές (25) Ζυμαρικά (5) Ζύμες/Πίτες/Ψωμιά (2) Η Βιβλιοθήκη μου (257) Ημερολόγιο (14) Θεατρικό έργο (3) Θέατρο (41) Θεσσαλονίκη (1) Θοδωρής Παπαθεοδώρου (4) Θρακιώτες Συγγραφείς (34) Θρακιώτικη ποίηση (13) Καίτη Οικονόμου (5) Καλό μήνα (5) Καλοκαίρι (34) Κάπα Εκδοτική (2) Κινηματογραφικά Νέα (11) ΚΛΑ (10) Κομοτηνή (1) Κριτικές (241) Κριτικές Ταινιών (149) Κυρίως Πιάτο (6) Λένα Μαντά (5) Λήψεις (7) λληνική Λογοτεχνία (1) Μακιγιάζ (1) Μαντινάδες (1) Μαραθώνιος Ανάγνωσης (2) Μαρία Τζιρίτα (9) Μάριος Δημητριάδης (6) Μεγάλες Αλήθειες (11) Μηνύματα (35) Μια στιγμή σε ένα ποίημα (15) Μίνι Συνέντευξη (3) Μόνο Σοκολάτα (7) Μουσεία (1) Μουσικά Νέα (17) Μουσική (148) Ξένη Λογοτεχνία (57) Ολυμπιακοί Αγώνες (2) Όσπρια (1) Παγκόσμιες Ημέρες (8) Παιδικές Αναμνήσεις (4) Παιδική Λογοτεχνία (20) Παιχνίδια (4) Παρουσίαση (6) Παρτιτούρες για μπουζούκι (12) Πάσχα (14) Περί ορέξεως (38) Περιοδικό (4) Περιποίηση Επιδερμίδας (1) Ποδηλατοβόλτα (3) Ποίηση (19) Πολιτισμός (18) Προ(σ)κλήσεις (11) Πρόγραμμα Περιοδείας (1) Πρόσωπα (112) Προσωπική Φροντίδα (3) Προσωπικότητες (5) Προτάσεις (4) Προτεινόμενα Βιβλία (19) Πρώτες Βοήθειες (5) Πως να... (6) Ρόδος (4) ρόφημα (1) Σαμοθράκη (1) Σκέψεις Ρεαλιστικές (16) Σκοτεινές Πόλεις (2) Στα μονοπάτια της παράδοσης (23) Στιγμές από την ζωή μου (38) Συναυλίες (15) Συνδρομητικά Κουτιά (2) Συνεντεύξεις (98) Συνεργασίες (2) Σχολείο (16) Σχολικές Αναμνήσεις (10) Σχολικές Δράσεις (5) Τα αγαπημένα μου (28) Τα Κείμενα μου (126) Ταινίες (161) Ταξίδια (12) Τέχνες (8) Τεχνολογία (11) Τηλενουβέλες (5) Τηλεόραση (27) Τι έκανα το μήνα.... (13) Το μπαούλο της γιαγιάς (6) Το Χαμόγελο του Παιδιού (2) Τοπικά Νέα (3) Τοπική Κουζίνα (4) τραγούδια (126) Τραγουδιστές/Συγκρότημα (60) ΤραγούδιΤουΜήνα (38) Φωτογραφία (27) Φωτογραφία του Μήνα (13) Φωτογραφικό Αρχείο (22) Χίλντα Παπαδημητρίου (3) Χριστούγεννα (28) Χριστουγεννιάτικα πάρκα (2) Χρονομπαούλο (10) Χρυσηίδα Δημουλίδου (5) Agatha Christie (1) ASMR (1) AVON (32) AVON REVIEW (3) AVONTIPS (2) Bernard Lenteric (3) Blog (9) Blogαλλαγές (8) Book tour (3) Camilla Läckberg (4) CD/DVD (1) Cinobo (5) Coffee and Breakfast (4) Comenius (1) Comics (2) Dan Brown (2) Download (5) E-book GiveAway (14) E-shop (3) Ertflix (2) Eurovision (4) EurovisionNews (2) FancyOwl (6) Film Festival (6) GiftBox (44) GlutenFree (4) Goodreads (1) Halloween (4) Handmade (2) HappyBirthday (2) Health & Style (30) Horrorant Film Festival (5) How to... (5) instaphoto (56) Jo Nesbo (8) Jojo Moyes (5) KIDS SAVE LIVES (2) KidsGiveAway (14) kserotiefages.gr (3) LIVE (15) Maginspire🎁 (2) MovieInCinema (164) MovieOnDVD (12) MovieOnline (23) My Project (1) My Stories (2) My YouTube Videos (59) Netflix (37) NetflixReview (36) Nina George (3) NonStopMix (3) nyctophilia.gr (3) Online (6) p (1) Photo-A-Day (15) playlist (27) Rest In Peace(RIP) (3) Stephen King (23) Tips (25) Top 5 (30) Trailer (4) tralala.gr (6) Tv Series (37) Unboxing (11) Wikipedia (1) YouTube (148)